Mužiću moj, prevarila sam te :( :( :(

Zgodna plavušica sjedi u parku na klupi, preko puta nje na klupi sjedi zgodni i simpatični brko. Prilazi mu plavušica i izvinjava se ali kao eto ne može a da ga ne zamoli da joj da bar jednu dlaku iz brkova za uspomenu. Zgodni brko je pogleda i nije mu ništa jasno ali nije mogao odbiti njenu molbu. Brko stavi ruku u gaće i isčupa jednu dlaku i daje je plavuši Plavuša će iznenađeno: -Gospodine, ja sam tražila dlaku iz brkova, a ne iz gaća! -E, mlada damo, kaže joj brko, gdje si ti vidjela da se daje roba sa izloga.

Sjedi Mujo u kafani i lista novine, pa sve malo pa kaže: Katastrofa … Sjedne Haso za njegov stol, već malo pripit, pa ga upita: Jel’, bolan, šta pričaš ti stalno nešto? Mujo odmahne rukom: Ma vidi šta se to po svijetu događa, katastrofa! Haso odmahne glavom: Jok, jarane, katastrofa ti je kad se meni lisica uvuče u kokošinjac i pokolje mi sve kokoši! Mujo nezadovoljno reče:Jok, bolan, to ti je šteta, katastrofa je nešto drugo, hajd probaj opet! Haso se počeše po glavi: Pa dobro, hajd onda ovako – katastrofa je kad avion pun naših političara padne u okean i svi poginu! Mujo klimne: Jest, vala, katastrofa, ali nije šteta!

 

Priča Mujo Hasi kako je leteo avionom….koji su oteli teroristi. Mujo sve to primi normalno, ono:- Ma boli me ku**c nije moj avijon. I tako je to išlo, sve dok petorica otmičara nisu počeli da siluju jednu ženu. A Mujo ko kavaljer, kaže: -Pa dobro momci, jeste mi neki frajerivas petorica na jednu ženu!! Jedan od terorista vjerovatno vođa da Muji ultimatum: -E sada ćeš ti i da skačeš ili da te silojemo nas petorica!! I jesi li skakoa upita ga Haso. -Ahaaa, jesmam malo ispočetka dok mi se bulja nije razradila!!!

Sprema se velika akcija hvatanja poznatog kriminalca. Šef policije obraća se policajcima i kaže ima da idu na tajni zadatak. Pokazuje sliku osumnjičenika i daje posljednje upute: Ovog čovjeka ne ispuštajte iz vida, pratite ga kao sjena! Jedan polcajac diže ruku i pita: Razumio sam, a koji je postupak kada nema sunca?

Policajac zaustavlja auto i kaže vozaču: Molim dokumente. Znate li da ste prebrzo vozili? U to sa suvozačkog mjesta počne njegova žena: Pa jesam ti rekla, pa kako to voziš, sad će ti uzeti vozačku, kako si glup, ne mogu vjerovati… dere se i ne prestaje… U jednom trenutku policajac mu vraća dokumente i kaže: Možete ići – Kako sad, što nisam napravio prekršaj? – Nema veze, već ste dovoljno kažnjeni.