Mujo uvijek u nekim “slatkim problemima” :D :D

Mujo gu * io celu noć komšinicu. Ujutru, žena skoči s krevetima i vrisne: – Mujo, beži, !!!! …

Muž mi se vratio! Poznala sam zvuk auta. Beži brzo iz prozora. – Samo da se obučem. Napolju pada kiša. Žena panično: -Muž će nas oboje ubiti! Mujo je izletio iz prozora, s odijelom rukom i upadne u skupinu jutarnjih džogera. Trči na tako, priđe mu jednom džoger i pita: – Da li uvijek trčite golim rukama pod nogama? Mujo ga pogleda pa će: – Uvek trčim tako. Na kraju, odelo je suvo i samo se lepo obučem. A ovaj džoger će Muji: – Zanimljivo, da li uvek trčiš sa prezervativom na ku * cu?

 

Ulove tri plavuse zlatnu ribicu i ribica im odluci ispunit svakoj jednu zelju. Kaze prva:ja bi htjela bit 1000 puta pametnija. Kaze druga ja bi htjela bit 1000 puta pametnija od one prve. Kaze treca ja bi htjela bit 1000000 puta pametnija od one druge. Ribica im kaze:dobro sutra ujutro. Probude se one sutra ujutro, vidi prva da joj je kosa crvena i kaze:pa ako je za pamet… Vidi druga da joj je kosa crna i kaze:pa i ne izgleda lose… Probudi se na kraju i treca i počeše se po jajima!!!

Išao Haso do Muje kad ono u kući poznati tenisači: Roger Federer,Ljubičić i drugi. Pita Haso Muju : Bolan, šta je ovo?! Mujo : Ma ulovio ja zlatnu ribicu ali je malo nagluha. Haso(govori ribici) : Ja bih 1000 kuna! I stvori se 1000 sapuna. Haso : Ma, šta sad, nisam ja tražio 1000 sapuna! Mujo : Eee, nisam ni ja veliki tenis

Došao novinar u selo pa pita jednog djeda: – Djede, hajde vi meni ispričajte nešto o svom životu. Kada ste vi bili najsretniji u životu? Odgovara deda: – Ja sam, sinko, najsretniji u životu bio jednog lipog sunčanog dana kada sam čuvao ovce. Skupili smo se svi mi mladići iz sela i tako smo zajedno čuvali ovce. Tako se jedna ovca izgubi i mi stadosmo da je tražimo. Tražili smo je i tražili svuda po šumi i kad smo je našli, mi smo bili toliko sretni da smo je svi od sreće – jebali! – Ma hajte, djeda, što to pričate, kažite mi kada ste stvarno bili najsretniji u životu? Odgovara deda: – Ja sam, sinko, najsretniji u životu bio jednog lipog sunčanog dana kada sam čuvao ovce. Skupili smo se svi mi mladići iz sela i tako zajedno čuvali ovce. Tako se jedna ovca izgubi i mi stadosmo da je tražimo. Tražili smo je i tražili svuda po šumi i kad smo je našli, mi smo bili toliko sretni da smo je svi od sreće – je*ali! – Pobogu, što to pričate! Dobro, dajte recite nam bar kad ste bili najnesretniji u životu? Tužno odgovara deda: – Joooj meni!! Jednom sam se ja tako izgubio!!

Bio jednom jedan čovjek koji je godinama naporno radio, pa je odlučio da mu je dosta društva, te da će se povući u osamu. Kupio je od ušteđevine komad zemlje u nekom pustom kraju i počeo obrađivati zemlju. Poslije 6 mjeseci gotovo potpune izolacije, zakuca mu na vrata čovjek s dugom bradom i kaže: – Dobar dan, ja sam vaš prvi susjed, 8 km sjeverno, a imamo jednu zabavu u nedjelju, pa sam se pitao da li biste došli. Lik kaže: – Kako ne, baš bi mi bilo drago opet se malo družiti – Ali, znate, tamo se dosta pije… – Ma nema problema, kao mlad sam puno pio, mogu se natjecati s najboljima. – A znate, vjerojatno bi moglo doći i do tuče… – Ma ja sam miroljubiv, vjerujem da ću se dobro slagati sa svima. – I još jedna stvar, skoro sigurno će biti i divljeg seksa… – Ma super, ovdje sam zatvoren 6 mjeseci, jedva čekam. Bradonja se zahvali i taman krene kada ga zaustavi lik: – Nego, kako da se obučem? – Svejedno, ionako ćemo biti samo nas dvojica.