Mujo u zatvoru :D :D

Mlada žena dolazi kod pedijatra, unosi bebu i kaže doktoru: Doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle
sedmice izgubila oko 100gr. Doktor pogleda u mladu ženu, pa u bebu i kaže: Kako se beba hrani? Pa sisa doktore.
Molim vas svucite se do pola. Mlada žena se svuće i doktor poče polako da joj pregleda jednu pa drugu dojku. Polako ih steže, masira, podiže, vuće malo bradavicu jednu pa drugu i na kraju poče da vuče iz jedne pa iz druge bradavice.
Konačno završi pregled, pa kaže mladoj ženi: Nije ni čudo da dijete gubi na težini, vi uopšte nemate mlijeka. Naravno doktore da nemam, ovo je sin moje sestre…ali ipak mi je dargo što sam dolazila

Sjede dvije stare babe i pomalo tračaju komšiluk. Kad će jedna o baba: Joj, sjetila sam se šta mi se neki dan desilo, pa da ti ispričam!! Pričaj bona, šta je bilo tako važno kaže?? kaže druga baba. Ma idem ti ja sa pijace i jedva otključam haustor, samo što sam ušla a ono manijak u haustoru! Jao, užaš!! Ma i on je to rekao!!!

Požar u zgradi. Na jednom balkonu na trećem spratu stoji crnac i konta šta sada? Ugleda vatrogasci raširili platno i kažu mu da odmah skoči. Šta da radim? Skočio bi dole ali se bojim da neće izmaknuti platno jer svi su bijelci i razbiću se, a ako ne skočim izgoriću… Razmišlja šta da radi, kad odjednom jedan od vatrogasaca kaže: Hajde Španac skači više!!! Uh super misle da sam Španac i odluči da skoči. Samo što je skočio kad čuje se vatrogasci svi u glas kažu:
-Oleee i izmakoše mu platno.