Mujo tužio Hasu zbog silovanja :D :D

Kres*nuo Haso Muju, pa ga sad Mujo tuži. Pita sudija Hasu: 

• Je li, jesi li ti homoseksualac??! ljutito će sudija  -Nisam, druže sudija, ja sam Bosanac.
• Ma, ne, pitam te jesi l ‘peder??! opet će ljutio sudija  -A, nisam druže sudija, matere mi. Ja sam drvoseča, sečem drva u šumi.  • Aman Haso, ne pitam te to, jesi li ti je*ao Muju u guz*cu?  Zamisli se Mujo pa će sudiji:
-A gde bi ga ti, druže sudija?

 

Oženio se Crnogorac devojkom iz Niša, pa kad je doveo u svoje selo, povede je da joj pokaže imanje. Kad su ušli u štalu, devojka, videvši silna goveda, reče: – Lele, lele, kolika goveda! A muž će odmah: – Ne kaže se more “Lele, lele” nego “Mašala, mašala”, to zapamti ženo! Nakon nekoliko dana, kad se Crnogorac vraćao sa posla, srete ga žena i poviče: – Mašala, mašala, umro ti je otac!

Srbin alkoholičar koji sve pare potroši u kafani. Žena mu govori: – “Pij kod kuće da nešto i uštedimo.”
– “Ma neću kući, nemamo šanka, nema konobarice u suknji da me poslužuje…” – “Pa dobro”, kaže žena: “napravićemo šank ja ću se obući kao konobarica i posluživaću te.” Ajde oni to sve naprave i seo čovek kod kuće za šank i pije on ga poslužuje sredila se ko konobarica. Kad oko ponoći čovek oblači kaput. Žena ga pita:
– “Gde ćeš sad, evo sve smo napravili ko u kafani?”
Kaže on njoj: – “Ma nisam ja nikad u spavo u kafani.”

Šetale stara i mlada časna po nudističkoj plaži, kad ugledaše svog popa iz crkve. Upita mlada časna staru: šta mu to visi dole? Odgovara stara časna: Ajd odi pa ga pitaj. Dođe mlada časna i upita ga:Šta vam to dole visi? Pop od neugode ne zna šta da kaže pa reče :ljuljačka! Vraća se mlada časna pa kaže; rekao je da je to ljuljačka. Na to če stara časna; vrag stari! meni je rekao da je truba!

– E moj Haso, ja sinoć izađem ranije s posla, odem kući, kad u spavaćoj sobi Fata se je*e sa crncem i Kinezom.
– Ma nije moguće, šta si uradio?  Polako sam ti ja uzeo fotoaparat…. – I šta si uradio?  Napravio sam jedno 5-6 snimaka… – Dobro, dalje?   Snimke sam poslao u “Benetton”, pa ćemo videti šta će biti dalje…

Tridesetpetogodišnja djevojka,usjedjelica,  u svojoj sobi depilatorom depilira svoje noge.Iznenada joj u sobu upade njena baka koja je upita: -“Što to radiš?”  “Depiliram noge,želim da budem sek*i!” -“Samo te gledam,briješ noge i pazuhe,čupaš obrve…Što to radiš od sebe,drago dijete?”  “Ti si tako zaostala,bako, i dalje živiš u svom vremenu kad ste bile dlakave i čupave.” a baka će: -“..ali smo sve bile i udate!”