Mujo svako jutro ima velike probleme :D :D :D

Bona Fato, kad sam ja tebi rekao da smo mi muškarci svi isti, pa ne moraš ti svaku noć da provjeravaš jesam li te slagao ili ne…. umorno će Mujo.

 

U školi veliki odmor i učenici se potukli. Prilazi učitelj razdvoji djecu i naravno jedan od učenika je Perica. Pošalje učitelj Perici školskom psihologu da mu malo”ispere” mozak. Psiholog Pericu malo kudi, malo mu daje savjete i na kraju mu kaže: -Perice, Znači dogovorili smo se, nema tuče, psovanja, nije to fino za dječake. Trebaš se Perice naučiti da u životu daješ i uzimaš. Jasno!!! Perica se nasmija i kaže: -Ali ja sam upravo to i radio. Psihologu sad ništa nije jasno pa ga upita: -Kako misliš?? da si to baš radio. -Pa fino, dao sam mu šamar i uzeo sam mu sendvić.

Mujo nađe sebi zgodnu ljepojku ali nikako ne zna gdje bi u gradu bio nasamo s njom. Odveze se izvan grada u prirodu. Počeo Mujo da obrađuje djevojku, a ona će njemu: Znaš, ja sam ti prostitutka i ovo će te koštati 300 km. Mujo samo klimne glavom i nastavi započeti posao. Kad su završili, spakuju se i taman kad su trebali krenuti kaže Mujo: Znaš djevojko, ja sam taksista i vožnja do grada će vas koštati 300 km.

Selo u Bosni. Stanovništvo miješano. Bošnjaci i Srbi. U selu hodža i pop se počeli nadmetati i tako sagradi pop novu lijepu crkvu, ali i hodža odmah izgradi veliku i lijepu džamiju. Ne prođe malo kad vidio hodža u popa u dvorištu novi BMW, naravno odmah i hodža kupi sebi novi BMW. Sutradan vidi pop hodža uzeo pilu i reže cijev od auspuha. Kaže mu pop: Pobogu čovjeće, zašto siječeš cijev od auspuha?? A hodža će: E pope, kad ti možeš svog BMW da krstiš. mogu i ja svog BMW sunetim!!

Krenuo Mujo na rad u Njemačku, na stanici Fata ga došla ispratiti i priča po priča, voz krenuo Mujo maše Fati i kaže joj: -Čuvaj djecu Fatooo!! Fata: –Šta kažeš?? Mujo opet: – ČUVAJ DJECU!! Fata: Ne čujem te Mujo??? Vidi Mujo da ga Fata od buke na peronu ne čuje pa ljutito joj kaže: – MA JE*I SE! Fata: – HOĆU, HOĆU!! Ne sikiraj se!!!

Razgovarali Amerikanac, Rus i Bosanac,pa Amerikanac poće da se hvali: –Mi imamo najmoćnije naoružanje, možemo da ispalimo projetil u zemlju i on će da je probije i pobije one sa druge strane. Slušaju oni pa će Rus: –Mi imamo takvu brzu i dobru mornaricu, da će kad vi ispalite plotun oni prije njega stići i spasiti tamo te ljude. Vrti Bosanac glavom pa će i on: –Moj jaram Haso iz Zenice ima vjerovali ili ne ki*u od 40 centimetara. Skontaše da su malo pretjerali u lažima pa će Amerikanac: –Pa dobro, malo sam pretjerao ali ipak Amerika je Amerika!! –Pa i mi Rusi nemamo baš tako brzu, ali je ipak najbrža!! A Bosanac će: –Ma i ja sam malo slagao, ustvari jaran mi nije iz Zenice već i Viteza…