Mujo postao šećeraš :D :D :D

Dobio Mujo šećernu bolest i završio u bolnici.

Došao mu jaran Haso u posjetu. Mujo:E moj Haso, je*o ti ‘vakav život! -Što, pa ozdravit ćeš već ti jarane. Šta ti kaže doktor?– upita Haso. Zabranio mi jesti slatko, slano, masno i kiselo, a ne smijem više ni je*at zg*za. -Dobro, to što više ne smiješ jesti svašta, to mi je posve jasno, al’ što ne bi smio zg*za? E je*i ga jarane, to mi je bilo najslađe.- KutakNet-

Mujo i Haso voze se avionom,put dug i dosadan. Muji dosadila tišina, gleda u propeler i upita Hasu: – Haso, bolan, znaš li ti čemu služi ovaj propeler na avionu? Haso ga zbunjeno pogleda: –Dašta da znam, Mujo, pa da leti avion!
Mujo se nasmije: – Jok jarane, to ti je za preznojavanje pilota Hasi ništa nije jasno: -Kakvo bolan preznojavanje pilota? A Mujo će: -Jarane kad stane bilo koji propeler da vidiš kako se piloti preznojavaju!!!

Bio sam kod psihijatra. Nacrtao mi je ovce i rekao da ih čuvam dok se on ne vrati.  Ja sam nacrtao ogradu i otišo kući. – De vi meni rec’te, ko je sad lud?

Sjede Mujo i Haso u kafiću.Mujo najednom kaže Hasi:  – Bolan Haso,jes’ ti znao da je 7 moj sretan broj?  – Stvarno?Od kada to?  – Od uvijek.Rođen sam 7.7.1977. i zbog broja 7 sam pogodio cijelu kombinaciju na Lotu.Sve sam to potrošio na utrku konja,a moj je bio broj 7. – I šta, bio je prvi?  – Ma jok, sedmi!

– Zašto plavuša sjedi u prvom redu u bioskopu?  – Hoće prva da vidi film!   -Tražim djevojku sa dobrom linijom,ja ću ponjeti zvučnike!

Oženio se stariji čovjek i sve bi bilo u redu da nije ženica prava rosa.. Prva bračna noć. Ona leži u krevetu i čeka svog mladoženju sva sretna. On izlazi iz kupatila i veslo pokazuje joj otvorenu šaku. Ženica iznenađena veselo ga upita::
-Dragi, zar ti možeš 5 puta? A on joj kaže: -Ma neee, draga izaberi prst poslije prvog seksa!!!