Mujo kupio Fati vibrator :D :D

Kupio Mujo Vibrator Fati da ne švrlja po komšiluku

tražeći je*ača, dok je on na radu u inostranstvu. Posle par meseci dolazi Mujo kući na godišnji odmor i pita Fatu: Ðe ti je bo’na ono što sam ti kupio? Koje ono? Upita Fata. Ma onaj vibrator, reče Mujo. Na to će Fata: A što bolan odma’ ne reče. Eno ga na đubretu. Jeb’o ga ti. Sve mi zube polomi.

Pred polijetanje Instruktor još jednom ponavlja šta treba da urade kad skoče: Polećemo, iskačemo ako vam se slučajno ne otvori glavni padobran, povlačite ručicu pomoćnog. a dolje na zemlji nas čeka džip. Iskaču jedan po jedan, iskače Mujo, glavni padobran se ne otvara, povlači ručicu pomoćnog ali ni on ne reaguje.Mujo već ljut kaže:
Auuu, ako još dole ne bude čekao džip, e onda sam naj*ao!!!

Idu dva momka šarlatana i ugledaju na ulici go*no. Neko se lijepo ispraznio. U tom momentu nailazi omanja starija baka… I njih dvojica kažu: Hajde da se malo našalimo sa bakom.. Dobar dan bako!!! Dobar dan momci!! Bako nas nešto zanima? Otkud ovdje na sred ulice go*no??? A baka će: E, djeco živjela su dva brata u dvorcu. Stariji se zaljubi u Princezu iz susjednog dvora. Na dan vjenčanja, veliki razbojnik otme Princezu. Mladoženja poludio i ode izazvati ga na mejdan. Mejdan bi i mladoženja izgubi život. Oni pokušavaju da je prekinu: Ali bako nas interesuje, ne završiše a baba nastavlja: Otugovaše oni mladoženju, sada njegov brat ide da se ženi ali i njegovu snašu ote razbojnik. I on izazva razbojnika ali nije hudnjak izdržao i njega razbojnik ubije. I tako onda se pojavi… Miladići upornim glasom zasutavlja baku da priča i kažu joj: Ali bako nas zanima samo odakle ovdje ovo go*vno Aaaa go*no?!!! Pa djeco neko se posro eto odakle.