Mujo i Haso ulovili zlatnu patku :D :D

Mujo i Haso u lovu na patku koja nosi zlatna jaja. Konačno je uhvate i ona im kaže: -Pustite me i dobit ćete po jaje i kada ga razbijete pa poželite neku želju ispunit će vam se.Kontaju Mujo i Haso i pristanu puste patku te odu svojim kućama. Mujo poželi da ima para da ih nikad ne može potrošiti i da mu Fata bude manekenka, razbije jaje i želja mu se ostvari. Prođe neko vrijeme kad zove ga Haso na telefon: -Mujo dolaz` kod mene! -Šta je bilo Haso? -Ma dolazi `vamo kad ti govorim! Dolazi Mujo u Hasinu kuću i začudeno gleda kako sa svih strana iz zidova,stropova i poda vire stotine ku**ca. -Šta je ovo Haso jadan i ne bio? A Haso će tužno: -Sjedim ja i kontam šta da poželim. A milion ku*aca mi treba, pomislim u tom trenu i jaje se otkotrlja i pade sa stola i razbije se….

Dosao Crnogorac kod urologa,izvadio ki*u, i stavio je na sto.Doktor gleda, gleda, i ustanovi da je izgleda sve u redu, ali ga pita: ‑ A, velju coce, jel’ te boli? ‑ Ne. ‑ E te svrbi? ‑ Ma jok. ‑ E te pece? ‑ Ma ne. ‑ Pa sto si dosao? ‑ A viđu ga kako je lijep…

Došao Crnogorac u Beograd i otvorio firmu.Firma tek renovirana.Ulazi sekretarica i kaže Crnogorcu: -Traži vas jedan čovjek!! -Dobro,uvedi ga. Uđe on.Uze Crnogorac telefon i poče da se pravi da priča. -Eee, Milo kume. Kako su ti đeca? Kako ti ide posao? A moraću doći jedan dan na kafu.Ajde vidimo se junačino. Čovjek krenu da mu objasni zašto je došao kad ovaj ”zovnu” Lukšića. -Ma kako si mi? Pa moram doći jednom.Baš sam sada pričao sa Milom.Ajde vidimo se junačino. -A zašto ste vi došli? A njemu čovjek odgovori: -Došao sam da vam priključim telefon.

Dolazi Crnogorac u kafanu i ugleda lijepu konobaricu. Kaže joj Crrnogorac: Đevojko, skuhaj mi jednu kafu ovaku jaku ka ja, i tako slatku ka ti. Donese mu konobarica kafu, a on se namršti i kaže joj: – Đevojko, da se ti nisi malo precjenila?