Mujo će ipak da posluša komšiju!! :D :D

Doveo Mujo novu žensku kući i guzi je gu*i..,a ona vrišti dahće viče:

-To, to, bravo majstore ! … I tako dva tri dana. Reče mu komšija:
‐Daj, Mujo… nije red. Pa, umiri malo tu žensku.
Stavi joj krpu u usta, nek je grize, tiša će biti.
I nastavi Mujo par dana da kreše malu, i sve dovikuje:
‐Komšo, valja li ‘vako, jel dobro?
‐Jes’ dobro, viče komšija. A,sve mu milo kako ga Mujo poštuje.
Ali, poslije nekoliko dana, opet Mujo viče:
‐Komšo, valja li vakoooo? A komšija će:
‐Ma, vadi joj tu krpu iz usta Mujo, sva zgrada misli da sad mene guziš!

 

Mali Perica uđe u brijačnicu,a brico kaže jednoj mušteriji: – Ovo je najgluplji klinac na svijetu. Sad ću ti dokazati. Brico stavi novčanicu od 10KM na dlan jedne ruke i dvije kovanice od 2KM u drugu ruku, zatim pozove malog Pericu i pita ga: –Šta bi htio od ovo dvoje, mali? Mali Perica uzme dvije kovanice i ode. –Šta sam ti rekao? kaže brico.
Taj malac nikad neće naučiti! Kasnije, mušterija ode i vidi Pericu kako izlazi iz slasticarne. –Hej, mali! Mogu te pitati nešto? Zašto si uzeo kovanice, a ne 10KM? Mali Perica mu veselo odgovori: – Onaj dan kad uzmem 10KM, IGRA JE GOTOVA!!

Došla gospođa kod psihijatra ižali se da ima strašnih seksualnih problema. -kakvih to seksualnih problema imate gospođo?? pita je ljubazno doktor. -Meni moj muž nije dovoljan što se tiče seksa. -Gospođo nije etički što ću vam reći, nađite sebi ljubavnika. -Doktore, ja već imam ljubavnika i nije mi dovoljno opet. -Pa ništa onda, nađite sebi još jednog ljubavnika. -Ali doktore ja već imam 4 ljubavnika + suprug i nije mi dovoljno. -Draga gospođo pa vi ste onda FENOMEN!!. -Tako je doktore FENOMEN a ne kurva kako mi kaže muž. Dajte vi to meni doktore napismeno.

Došla mlada zgodna djevojka kod ginekologai žali se da joj je muha uletjela u pi*ić i strašno je tamo svrbi kad se muha razleti. -Znam samo jedan način, da namažem ku*ac medom i da je izmamim. -Ali ja sam djevica i ne želim tako izgubiti nevinost!! -Kao što sam rekao ne znam drugi način! U tom trenutku muha je počela divljati, djevojci dozlogrdilo pa mu kaže: -Dobro pristajem, samo nježno molim vas. Doktor ga namaza medom i polako ga ugura. Polako ga počeo gurati i vaditi i onda odjednom ubrza. -Jaoo doktore prestanite, rekla sam polako. -Ma došlo je do promjene plana, ima kurvu da zgnječimo!!!

Jedan putnik odlazi iz hotela, spakovo se, odjavio na recepcijii krenuo ka aerodromu. Tek primeti on da je zaboravio kisobran. sta ce on, taj kisobran mu prirastao za srce, vrati se on u hotel i ode do sobe. Medjutim sobu su vec izdali i cuje on glasove kroz vrata: – Mila, cije su te slatke okice ? – Tvoje mili. – A ciji je taj slatki nosic ? – Tvoj mili. –
A ti slatki obrascici ? – Tvoji mili. Sluša on to sve pa im kaže: – Ej, kada dodjete do kisobrana on je moj.