Mujini problemi na svadbi kod Hase

Mujo otišao na svadbu kod Hase, kad najednom nastade tuča,

uleti policija i pohapsi sve koji su se tukli. Došao na red i Mujo pa ga inspektor pita što se dogodilo, a Mujo krene: – Gledaj, bolan, zamolim ja Hasinu mladu za ples, i plešemo mi, plešemo, prvi ples, pa drugi ples, jarane, pa muzika svira i dalje i mi plešemo … Inspektor nervozno zatraži: – Ajd’ skrati, bolan, kol’ko ste vi to plesova otplesali? Mujo slegne ramenima: – A u petom se plesu zaleti Haso i raspali mladu cipelom među noge iz sve snage … Inspektor zakoluta očima: – Auf, to mora da je boljelo … Mujo se požali: – Jašta da je boljelo, sve mi je prste polomio! -KutakNet-

– Otišao Mujo kod doktora na pregled i kad su završili, doktor mu kaže: “Mujo, imam lošu vest, vi ste sterilni….
– Mujo začuđeno: “Pa kako doktore, imam već troje dece?!” – Doktor: “Mujo, to se događa u godinama. Ali više nećete moći imati decu.” – Kad se Mujo vratio kući, sve je ispričao Fati šta mu je doktor rekao. – Uveče kad su Mujo i Fata legli, Mujo se polako približavao Fati.  A Fata će: “Šta ti je Mujo đe ćes pa znaš da si sad neplodan?” – A Mujo će: “Ee moja Fato, fabrika je možda zatvorena, al’ mašina još radi.”

Mazili se mama i tata u sobiprije seksa. I od etata po kondome do ladice. I u trenutku taman kad je stavljao kondom, uleti mali Ivica usobu. Mama se pokrila po glavi a tata stao ko ukopan,kondom narolan do pola i ne zna kuda će.-Tata, šta to radiš? -Ništa sine, lovim miša. -I kada ga uloviš, hoćeš ga to ševiti!!

Učiteljica kaže učenicima da nabroje dijelovečovečjeg tijela koji su u paru. Javlja se Perica: -Pa… Dva uha, -dva oka, dve ruke, – dve noge, -dva kur*a… Učiteljica: -Ijuuuu… Perice, pa kako dva polna organa??? Perica: -Jeste, jeste, učiteljice, vidio sam kod tate. On ima jedan mali sa kojim ujutro piški i jedan veći sa kojim se uveče mama igra.