Muji u tramvaju dosađuje nepoznat čovjek :D :D

Tramvaj pun ko šibica, gura se naočit muškaracdolazi do Muje pa mu kaže:-Je*o sam ti juće Fatu i prođe dalje. sutradan ista situacija, ponovo prilazi Muji i kaže: -Jarane, opet sam ti je*o Fatu i ode dalje.Dođe on kući nikakav i požali se Fati kako ga provocira muškarac u tramvaju. Kaže njemu Fata: -Ma Mujo moj, pusti bolan to je neki idiot, samo ga ignoriši i neće više sigurno. Ujutru ponovo ista slika, tramvaj prepun, isti muškarac se gura i nekako dođe do Muje pa će mu na uho: -Nisam znao da si postao i cinkaroš!!

Sjedi medo u kafiću i pije rakiju. Ulazi zeko i naruči čaj. Medo eksira svoju rakiju idobaci mu: Pi*ko jedna! Zeko ga pogleda, eksira čaj, slomi šalicu o pod i istetura se van. Medo gleda u čudu. 20 minuta kasnije, opet ulazi zeko i naruči čaj. Medo eksira rakiju i viče: Pi*ko jedna! Zeko opet eksira čaj, slomi šalicu i izađe iz kafića, jedva. Medo gleda i ne vjeruje, pa odluči i on naručiti čaj. U tom trenutku ulazi zeko, naručuje rakiju, eksira i dobacuje medi: Pi*ko jedna!

Zaustavi policijska patrola pijanog vozača. Kolega, daj balon. – reče jedan policajac.A pijani vozač ga uhvati za ruku i kaže: Burazeru, nemoj molim te balon, sipaj mi u čašicu.   Pita mali Ivica tatu: Tata, što je to pijanac? Sine, vidiš li one dvije gredice na ogradi? Eto, pijancu se čini da su tamo 4 gredice. Ali tata, ja vidim samo jednu gredicu.

Dolazi čovjek u kafić i naručuje tri piva. Pita ga konobar: Što će ti tri piva ako si ti jedan? Pa ja imam još 3 brata, a mi smo se dogovorili da kad budem u nekom kafiću da popijem pivo i za njih! I to je trajalo nekoliko mjeseci! Jednog dana ulazi čovjek i naručuje 2 piva, a konobar ga pita: Što ne tri? Odlučio sam da od danas ne pijem.