Može jedan na brzaka da odradimo i onda idemo….? :D

Tri su žene igrale golf. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Ode je potražiti i pronađe zlatnu ribicu zarobljenu u presušenom potoku. – Oslobodi me! – reče ribica – I ispunit ću ti tri želje. Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi zlatnu ribicu, na šta ova kaže: – Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš, tvoj muž će dobiti 10 puta bolje. – Nemam ništa protiv! – bila je zadovoljna žena. Njena prva želja bila je da postane najljepšom ženom na svetu. – Ali jesi li ti svjesna? – upozori je zlatna ribica – Da će tvoj muž postati daleko najljepši muškarac na svetu? Pravi Adonis. Sve će ga žene proganjati. – Nema problema. Pa ja ću biti najljepša žena na svetu i on će vidjeti samo mene. I tako žena postane najljepšom na svetu. Nakon toga poželi postati najbogatijom. – Ali to će učiniti tvog muža deset puta bogatijim od tebe. – To mi uopćte ne smeta. – odgovori žena. – Ono što je njegovo je i moje. I tako žena postane najbogatijom na svetu. – A šta je tvoja zadnja želja? – bila je radoznala zlatna ribica. – Želim dobiti LAGANI srčani udar!  Pouka pričice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikada šaliti sa njima! NAPOMENA: Ako si žensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovdje i osjećaj se superiorno. Ako si muškarac: onda čitaj – Čovjek je imao deset puta LAKŠI srčani udar! (Pouka pričice je da žene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih nek’ tako misle i uživajmo u spektaklu) P.S. Ako si žensko i još čitaš, ovo je dokaz da žene NIKAD NE SLUŠAJU!

 

Doživjeli Amerikanac, Rus, i Bosanac brodolom, te se nađu se na pustom otoku. –  Pecajući ribu, ulove zlatnu ribicu. Kaže njima zlatna ribica: ‘Pustite me i ispunit ću vam 3 želje!’  Pristanu oni, pa ribica upita Amerikanca: ‘Koja je tvoja želja?’ Kaže Amerikanac: ‘Pa da nestanem odavde i da se vratim svojoj kući. Ribica napravi čaroliju i Amerikanac nestane. Pita Rusa: ‘Koja je tvoja želja?’ Kaže Rus: ‘Da nestanem odvde i da se vratim svojoj kući’  Ribica napravi čaroliju i Rus nestane. I na kraju kaže Bosancu: ‘Ajde da još tebi ispunim želju, pa smo onda svi slobodni’ Kaže Bosanac: ‘De bolan, vrati mi onu dvojicu nazad, kako ću ja sad ovdje biti sam!!’

 

Nakon predivne večere uz sveće i boce dobrog vina, supruga odvede muža u spavaću sobu. Polegnuvši ga na krevet, namigne i nežno šapne: – Dragi, jesi li vidio kako izgleda zgužvanih 10 eura? – Ne, nisam… Polako i ritmično njišući kukovima otkopča tri gornja dugmeta svoje bluze i između grudi izvadi zgužvanih 10 eura. On se nasmeši i uzme novčanicu. – Dragi, jesi li vidio zgužvanih 50 eura? – Uuuh… ne, nisam! Ona se opet nasmeši, zadigne suknju i između nogu iz gaćica izvuče zgužvanih 50 eura. Muž se počne znojiti, puls i disanje se ubrzaju. U očekivanju novog pitanja, nestrpljivo uzme novčanicu. – A sada mi reci, jesi li vidio zgužvanih 20 hiljada eura? – Neee, nisam! – vikne napaljeno. – Onda pogledaj u garažu!