Možda vam je ovo poznato!!! :D :D

Došao Perica u javnu kuću i kaže gazdi: – “Dajte mi jednu kurvu sa triperom.” – “Što sa triperom?” – “Pa hoću da je unajmim kao sobaricu.” – “Zašto?” – “Zato što će onda ona da se kresne sa mojim ćaletom i onda će moj ćale da se zarazi, pa će onda on da se kresne sa mojom kevom, pa će onda ona da se zarazi, pa će mama da se kresne sa komšijom, pa će da vidi on kome će da buši loptu, mamicu li mu njegovu!”

Sjede dvije stare babe i pomalo tračaju komšiluk. Kad će jedna o baba: -Joj, sjetila sam se šta mi se neki dan desilo, pa da ti ispričam!! -Pričaj bona, šta je bilo tako važno kaže?? kaže druga baba. -Ma idem ti ja sa pijace i jedva otključam haustor, samo što sam ušla a ono manijak u haustoru! -Jao, užaš!! -Ma i on je to rekao!!!

 Bolnica, jutarnja vizita. Ulazi ljekarska vizita u sobu i idu od kreveta do kreveta. Dolaze do bolesnika koji je operisao vilicu. Uzeo šef vizite karton i čita šta je urađeno i da li treba mijenjati terapiju pacijentu, kad će pacijent: -Doktore, hofete vi mavo jesnaka, pružajući mu punu zdjelicu lješnjaka. Pogleda ljekar u lješnjake pa u pacijenta i onako sažali se što on ne može jesti pa uze dva tri lješnjaka. Dok je čitao i razmišljao da li šta da mijenja od terapije, gricakao je lješnjak po lješnjak. Pojede on lješnjake, pa se zahvali pacijentu i kaže mu: -Izvinite nije moje da se miješam šta vam porodica donosi u posjetu, ali kažite im da vam ne donose lješnjake ipak ste viu vilicu operisali.
Pacijent ga pogleda pa mu polako kaže: -A ne, oni meni donefu okoladu fa jefnjafima