Momci, što se događa sa vama??! :(

Imam 22 godine i nevina sam.izlazila sam sa 10-ak momaka ali samo sa dvojicom sam želela sex.

Upravo ta dva momka su me ostavila zato što sam nevina. To je bio njihov razlog da, bukvalno, nestanu iz veze. Prvi, kada sam imala 18 god. a drugi sad pre mesec dana. Hoćete nevine samo za brak a pre toga je*ete gde stignete… Niste mi jasni!!!!

 

Imam dugogodisnju vezu cesto se svadjamo ne ide nam najbolje. Jednog dana pozove me bivsi na bazen, pristanem ja i kad smo otisli bio je tako uzbudjen zbog mog tela i cesto sam ga izazivala, bila sam u vodi kad mi je prisao otpozadi sa tvrdom ku**inom i krenuo da se nabija uz mene,  pomakla sam gacice u stranu i krenuo da se trlja uz mene onda sam mu sapnula da ga polako stavi, onda sam krenula polako da se na*ijam i sve jace i jace… bilo je ovo neverovatno iskustvo pred puno ljudi.

 

Kao sin uglednih i poslovnih roditelja, vrlo mlad sam preuzeo firmu i od tada se devojke bukvalno lepe za mene, ili ipak moj novac. Jedno veče ispred kluba upoznam devojku koja mi se odmah dopala i odlučim da pristupim drugačije. Upoznali smo se, pričali a ja sam joj rekao da nemam posao, nemam auto ali želim da izađe sa mnom. I pristala je. Mesec dana, ubedljivo najlepših u mom životu smo izlazili kao prijatelji, ona je plaćala skoro sve, vozila me kada mi je ‘trebao prevoz’, prvi put sam je poljubio, zaljubili smo se, smišljali budućnost i odlučio sam se za novi korak. Priznao sam joj da sam slagao na početku i ona se naravno naljutila jer laž je ipak laž. Nakon par dana odlazim do njenog stana, izlazi njena drugarica  i kaže mi kako se ona vratila svom mužu jer joj nedostaje sin. Prevrnuo mi se želudac bukvalno. Sutradan se pojavila u firmi, mrtva hladna kaže: ”Sad smo kvit, ajmo na doručak”. Ženim je.

 

Uselio se Mujo u novi stan i napravio dernek za raju. Došli su mu svi prijatelji, jedino Fata nije nikako mogla doći. Drugi dan sretne Fata Hasu u gradu i upita ga: – Haso, kako je bilo sinoć kod Muje na derneku? Haso zatrese glavom i odgovori: Ma šuti Mujo se ponašao skroz ludo zato što ti nisi došla!! -Kako bolan Haso ludo, pa rekla sam mu da sam zauzeta bila sinoć. E Fato zato se Mujo napio k’o zemlja do ponoći. Legao pod sto i do jutra onako pijan samo govorio kako je kupio stan s niskim plafonom!