Momak me ostavio ali nije to ono nagore…. :(

Prvi put ovde pisem. Momak me je ostavio nakon mesec dana veze, zato sto sam ja pre njega bila u vezi…

sa njegovim bratom. I pitala sam ga da li mu to smeta, i on je rekao da ne. I onda kada je kucnuo čas da vodimo ljubav bio je fasciniran mojim telom sve je bilo savrseno, mislila sam da će veza da nam potraje ako spavam sa njim. Na kraju mi se javio njegov brat da me vredja govorio da sam ku**a da spavam sa svima… njegov brat, moj sadasnji decko poverovao u njegove price da sam laka zenska i raskinuo sa mnom. A istina je da mi je bio drugi.IZVOR: -komični statusi.rs

 

Imam 28 godina iz Nisa sam i postao sam zigolo iz razloga sto je jako tesko doci do posla. Inace, dame ne biram, vec gledam da im ispunim svaku zelju u krevetu. Bilo je dama od 35 pa to 60ak godina, bilo je i onih koje su zelele odnos sa vijagrom, nikad nisam ni jednu odbio. Mogu sad slobodno da kazem da cu nastaviti sa ovim, bar jos na neko vreme.

 

Rekla sam mužu da mi jedan utjecajan čovjek gleda u stražnjicu, namiguje mi, a on će na to se samo nasmijao. Kada sam ga upitala, zašto se nasmijao , zašto nije nešto pogrdno rekao za njega, on je samo rekao da mu to persira…. Kako? Joooj i ja se udala

 

Pre neko veče sam pakovala ves i isla po stanu da ga rasporedim,kad sam prisla ormaru udarim mali prst na nozi,krenem da skacem i vristim od bola,sapletem se o papucu padnem,udarim glavom o zid,lezim na podu onako prebijena,i na kraju me muz udari vratima po ledjima iz sve snage jer je cuo buku u sobi,pa je dotrčao da proveri sta se desilo. Ja ne znam jel ovo realno.

 

Sa muzem sam bila kod prijatelja na rodendanu. Gdje se je on prvi put napio ovako, mogu reci da smo 15 godina u braku ali sam ga ovolikko pijanog prvi put vidjela. Posto on nepije često nije ni puno popijo… al eto toliko se je brzo napijo od par pivi. u stanju alkohola, mu je kolegica prisla vise puta i sjela mu krilo i pjevali su , par puta sam rekla dosta je alkohola, jednostavno nije slusao nikao.. svi su dosta popili. U tako cjelu noc mogu da kazem pijana drugarica je sve grlila i ljubila i sjedela u krilu moga muza i tako dalje.., bijo je i njezin momak pored pa koliko vidim ocitno je to njim normalno sve! I posle toga je moj pijani muz povukao njenu sestricnu za ruku jer je htjeo ocitno da mu sjede i ona u krilo… i da pjevaju!! Bilo je jakoo bar meni odvratno. Posle drugi dan se godpodin kao nesjeca..

 

Raskinula sam sa deckom jer je trazio da me ora*no zadovoljava svaki put kad smo imali ODNOS, ja volim da mu pruzim isto ali ne prija mi kada on to meni radi iako je pravi “umetnik” u tome. Sada se kajem jer se bojim ostaću sama. Svaki decko posle njega me iskoriscavao nijedan me nije gledao kao sto me on gleda. Svaki decko posle njega sa kim sam bila nijedan mi nije odgovarao, i kad vodim ljubav sa njima mislim na svog bivseg decka. Ne znam da li sam naviknuta na njega ili nisam normalna ne znam sta da mislim.