Mom dečku je jedino bio važan novac i novac!!!

Mom dečku su samo pare i se*s u glavi. Znam da me voli, ume to da pokaže, a i jednostavno osećam….

da su njegova osećanja iskrena. Obukla sam tange, legla uz njega, mešala gu*om, mazila ga… Digao mu se adrenalin ali me odbio zbog glupe svadje, prebacila sam mu kako treba manje da razmišlja o novcu. Medjutim, strašno me nervira kada se u pola našeg razgovora zamisli, pritom razmišlja o:”Kako bih mogao još da zaradim neke pare?”. Ima posao trenutno, plata nije loša, što i sam kaže, ali njemu je to malo, sve mu je zapravo malo. Čini mi se da bi radio i dan i noć kada bi znao da će ga dovesti do toga da postane milioner, ma ne bi spavao. Drago mi je što je vredan, ali ne i to što je spremam vlastito zdravlje da naruši u želji da stekne što više novca.Videoteka-

 

Imao sam problem sa devojkama mog uzrasta jer sam imao debeo ku*ac ,veliki .. 23 cm..a sve su imale malene pi*ke..uzane..i sve ih je jako bolelo..jedva da je glavic mogao da im udje…pu*ile su ga nekako..neznalacki doduse, ali su se trudile..ali da je*em nisam nikada mogao kako valja.. Zamisljao sam gazdaricu ..kakva joj je pi*ka..kako bi se ona nabijala na moju ogromnu kur*inu..kako bi svrs**ala na njemu..i dr*ao..drkao u nedogled… Taj dan je bila nezamisliva vrucina..ja sam se topio u magacinu bez ventilacije..morao sam nositi radno odelo koje mi se samo lepilo za znojavo telo…skinuo sam majicu I tako raskopcan pokusavao da se rashladim hladnim picem…Usla je ona..noseci ventilator..skocio sam ko oparen..’’ Evo..donela sam ti da se malo rashladis…I ti imas dusu’’ nasmejala mi se dok su joj oci sevale..a haljina raskopcana se pripijala uz znojavo telo…prihvatio sam ventilator I zahvalio se..izbegavajuci pogled.. pocela je da trazi gde bi se mogao ukljuciti… saginjala se..guzila tu pred mojim ocima..mojim k**cem kome ne treba mnogo da se uspali.. Mahala je du*etom trazeci steker..ja vise nisam mogao da  se uzdrzim..zgrabio sam je za du*e..zadigao joj haljinu I poceo da ga mesim…ljubim..liz*m..’’ JU Sale..dete..sta ti je?!’’ ..odupirala se, ali ne previse… ‘’ Lud sam za tobom..za tvojim dup*tom..sis*ma..dr*am na tebe svaki dan…ceo dan..ne mogu vise da izdrzim’’ izgovorio sam u dahu..gotovo rezeci..nabijajuci joj prste u butine..u pic*u preko gaca..osetio sam dlake..guste dlake koje su joj prekrivale pi*ku..’’ nemoj Sale..naicici ce neko’’..odgurkivala me osvrcuci se..ali ja vise nisam mario .. scepao sam je ..nabio na neke limene kutije koje su stajale pored naslagane..i poceo da joj cepam gace.. bilo je ludoi i nezaboravno… je**o sam svoju gazdaricu I samo to  mi je bilo vazno.

 

 

Oženio sam ženu sa ženskim djetetom od 17 god. Zove se Ivana, bila je veoma lijepa, malo buckasta ali ne previše. Kada je napunila 18 godina žena je uveliko bila trudna i otišla je u bolnicu na održavanje trudnoće. Ja i Ivana smo ostali sami kod kuće. Jednog dana sam slučajno pogledao u njen mobilni telefon i vidjeo kako se dopisuje da jednim starijim gospodinom. Bile su tu i njene slike, si*a njene pi*ke a i slike povećeg k*r*a od tog gospodina. TO je zagolicalo moju maštu. Ostao sam tu noć budan i prišunjao se njenim vratima. Iz sobe su se čuli nerazumljivi šapati i uzdisaji. otvorio sam vrata i ugledao Ivanu golu na kreveru sa raširenim nogama, prstom u friziranoj pi**i i telefonom na uvetu. Kad me je ugledala ostala je bez daha, onako gola sa raširenim nogama nije se ni pomakla. Ja sam joj prišao, uzeo telefon prekinuo vezu i pitao je šta to radi? Prvo šta je rekla bilo je – nemoj reći mami-. Prišla mi je onako gola i zagrlila me i počela da me grli i ljubi i da me moli da ne kažem. Bio sam samo u šorcu, k**ac mi je odmah reagovao. Dok me ona grlila ja sam rukama stegao njene g***ve i privukao je jače k sebi. Kad je osjetila moj na**ekli ku**c zavukla je ruku u šorc i počela je da ga lagano d**a. Ja sam svukao šorc a ona je kleknula i uzela moj k***c u usta, pu*ila ga je i li**la veoma vješto. Zatim je legla na ledja i rekla mi da je je**m jer odavno to želi i da je često špijunirala mene i ženu dok smo se je**li. Nije bila nevina a nije mi ni smetalo. Više puta smo tu noć smo oboje sv**ili, a i narednih mjesec dana dok mi žena nije došla kući. Poslije smo se je**li redje jer smo se oboje bojali da žena ne posumnja. Danas je ona udata već šest godina. Zadnj put smo se poj**ali prije šest mjeseci.