Moje uživanje se pretvorilo u veliki BLAM :( :(

Toliko imam potrebu sa se*om da se budim mokra noću. Kupila sam dildo 35 cm….

na oba kraja ima gl*vić, sakrila sam ga ispod kreveta, u toku noći kad se probudim na*aljena zavučem jedan kraj u macu drugi u gu*u tako uživam u čarima se*sa. Ali jutros kad nisam umrla od blama! Probudila sam se na*aljena pred zoru setila sam se svoje verne igračke, skinula sam gaćice uzela svoj veliki dildo i zavukla ga u macu, uključila sam ga na trecu brzinu i tako zaspava sa uključenim vibratorom. Majka ma danas budi da spremim ručak kad je videla da je vibrator u meni žena se šokirala… Ceo dan ne smem da izadjem iz sobe od stida. Mislim da ću da umrem.  Izvor: Videoteka

 

Oženio se stariji čovjek i sve bi bilo u redu da nije ženica prava rosa… Prva bračna noć. Ona leži u krevetu i čeka svog mladoženju sva sretna. On izlazi iz kupatila i veslo pokazuje joj otvorenu šaku. Ženica iznenađena veselo ga upita: -Dragi, zar ti možeš 5 puta? A on joj kaže: -Ma neee, draga izaberi prst poslije prvog seksa!!!

Primjeti policajac maleckog kako se vješa na tramvaj. Uhvati ga i počne ispitivati -Jel’ bolan što se vješaš za tramvaj, znaš li ti da je to kažnjivo. Mali sleže ramenima i kaže mu da mu je bilo malo dosadno. -A jel’ mali gdje ti radi otac? -Moj otac radi u Vladi!! Policajac: -Ma vidim ja, da si ti meni pametno dijete… samo sam se šalio, a šta ti otac radi u Vladi? Mališan: -Moj tata je portir Policajac ga zgrabi za ruku pa će ljutito: -Derište jedno malo neečeš se ti meni penjati po tramvajima.

Mujo i Haso voze se avionom,put dug i dosadan. Muji dosadila tišina, gleda u propeler i upita Hasu: – Haso, bolan, znaš li ti čemu služi ovaj propeler na avionu? Haso ga zbunjeno pogleda: –Dašta da znam, Mujo, pa da leti avion! Mujo se nasmije: – Jok jarane, to ti je za preznojavanje pilota Hasi ništa nije jasno: -Kakvo bolan preznojavanje pilota? A Mujo će: -Jarane kad stane bilo koji propeler da vidiš kako se piloti preznojavaju!!!

Prevoze luđake iz jedne ludnice u drugu avionom. -Oni divljaju, skaču, prave nered. -Pošalje pilot kopilota da smiri nered. -Kopilot ode, vidi ih kako divljaju, ali ugleda i jednog kako sasvim mirno sjedi pa mu se obrati: -Daj smiri malo svoje kolege, razbiće nam avion, pa ćemo se srušiti. Ode kopilot nazad u svoju kabinu, i stvarno, posle par minuta, iz pozadine aviona ne čuje se više ništa. Sumnjivo pilotu odakle odjenom tolika promjena pa posla opet kopilota -Ode kopilot ponovo da pogleda šta se desilo, kad ima šta da vidi – nema nikog u avionu osim onog ludaka koji je mirno sjedio.-A gdje su ti kolege? -Ma, pustio sam ih malo napolje, nek’ se igraju u dvorištu.