Moje “Slatke muke” se pretvorile u pakao

U erekciji sam 24 sata dnevno, nisam na*aljen, ne razmisljam ni o cemu, počeo sam da nosim…široke pantalone zbog neprijatnih susreta sa porodicom i poznanicima, jedino je devojka za sada zadovoljna, ne znam šta da radim. Imam inače 22 godine devojka je sa mnom zbog toga što sam dobar u krevetu. Ne izlazimo javno po kaficima a vidim na stori da često izbacuje lokaciju da je sa drugaricama na kafi. Izluđuje me to što ne izlazimo nigde javno, naša veza funkcioniše samo zato što sam dobar u krevetu. Razmišljam da raskinem sa njom ali se plašim samoće, plašim se da posle nje neću naći bolju. Kad bih imao hrabrosti da joj kažem ono što mislim možda bi se nešto promenilo u našoj vezi na bolje.-Videoteka

 

Radim u gradskom kafiću kada sam malo opterećena poslom od muke pljunem gostima u piće. Tako svaki dan nervoznu istresam mušteriji u piće. Dečka sam izgubila zbog devojke koja je redovna u našem kafiću, ona ne zna da sam bila njegova devojka ali ja znam sve o njoj. Uvek kada je vidim pripremim najveću pljuvačku za nju a uvek je ljubazno uslužim i sa šanka uživam dok pije piće ne mogu da skinem taj kez sa lica. Neka uživa sa mojim bivšim dečkom više mi ne znači ništa. Ovo radim iz hobija volim kada sam zla.

U braku sam sa suprugom par godina. Više nemam potrebu ni da ga poljubim, zagrlim, vodim ljubav sa njim. Više imamo neki prijateljski odnos. Sigurna sam da me voli, al’ ne znam što se ovako osećam. Pokušala sam da “osvežim” brak tako što sam ga prevarila sa mojim bivšim očuhom al’ i dalje je isto. Ne znam da li je problem što se zapustio i ugojio 20kg ili je problem u meni. Dobar je čovek i ne bih da ga izgubim, al’ sa druge strane mi nedostaje strast, privlačnost ono što sam imala pre braka sa njim. Sva strast je odjednom nestala i želja da legnem kraj njega. Žao mi je što nisam uspela da povratim želju za njih, posle svega sam sigurna da mi fali drugi muškarac.

 

S devojkama naročito volim an×lni odnos. Naravno, nisam fetisista i uživam u apsolutno svemu, no to je jedna stvar koja ako se poklopi, onda je posebno odradim… dobro. Naime, prva devojka koju sam imao u zivotu je to volela i dozivljavala takve orgazme, pa mi je to fakticki normalno od pocetka, kao varijacija ponekad. Ima nešto vezano za psihologiju i taj vid kontakta. Ako nadete devojku koja to voli (a ima ih mnogo rekao bih) ne pustajte je lako. Ja sam se prevario i pustio devojku sa kojom sam to imao, sad je tesko opet naci istu devojku sa prekrasnim oblinama.

Žensko sam i zavisnik sam… od pornića. Ranije je to bilo mnogo gore, gledala sam po nekoliko puta na dan, sada gledam jednom u sedam dana. Već deset godina imam redovne odnose i ni jednom nisam doživela vrhunac sa muškarcem, a uz porniće to mogu bez problema za dva minuta (ali isključivo kada sam sama). Volela bih da nikada nisam ni počela da ih gledam… kupila sam svoj prvi vibrator i sreću našla u njemu. Kada sam usamljena pustim pornic i po nekoliko puta doživim vrunucac. Pitam se zbog čega ne mogu sa muškarcima postići vrhunac počinjem da se brinem.