Moje punoletsvo je bilo super :D

Je*ao sam drugovu rođenu sestru na mom punolestu. Dan posle toga bila je napaljena….

na mene htela je da dodjem kod nje kuci da je je*em. Kupio sam pivo i dosao kod druga da igramo “fifu” medjutim, dok smo igrali njegove sestra je non stop prolazila u kratkom minicu. Kako sam mudriji i napa*eniji, predlozio sam drugu da svako ko izgubi utakmicu popije kriglu na eks, kako igram bolje dobijao sam ga. Ubrzo je bio pijan, odustao od igranja. Kada sam video da je zaspao na fotelju otisao sam kod njegove sestre da je je*em kao na punolestu. Otkinuo sam je od ku*ca na kraju je*anja svr*io sam u njena usta. Ne prodje dan da me ne pozove. A jbg, previse sam pozeljan da bi bio samo sa jednom.

 

Mnogi će da me osude ali ja smatram da nisam kriva.Bila sam sa drugaricama na žurci nekoj i malo više sam popila.To je zadnje čega se sjećam, samo znam da sam se probudila polugola u krevetu nepoznatog starijeg muškarca.Onako mamurna sam samo izletila iz tog stana napolje, nisam znala gdje se nalazim ali sam nekako stigla kući. Pitala sam drugarice šta se desilo i one su rekle da se taj čovijek cijelo vrijeme motao oko mene i da me na kraju večeri ponudio da ne povede kući jer ja nisam znala gdje se nalazim i nisam mogla da hodam.Kada sam ih pitala zašto su dozvolile da me odvede tako pijanu one su rekle ‘Pa šta smo mi mogle?’.Ne pričam više sa njima, nismo se čule 3 mjeseca.Ja sam u depresiji i ne mogu da spavam ni da jedem

Cura me prevarila s ozenjenim covekom i njegova zena je to saznala. Kontaktirala me putem fejsbuka i predlozila mi da im se osvetimo. Recimo samo da su se nase ideje osvete razlikovale.. njena je bila malo ekstremnija, ali pristao sam. Na kraju je ona istukla moju curu, a ja njenog muza i mi smo zavrsili skupa. Cudno kako se neke stvari poklope.

U školi me svi zezaju jer sam siromašna, tačnije zezaju me zbog toga što moj tata sakuplja staro željezo, aluminij, plastiku i slične stvari po gradu… Govore mi da sam smećarka, da smrdim i druge grozne stvari, optuzuju me da sam ku*va. Nastavnici su više puta sve to čuli, ali nikada me nisu zaštitili. Kada krenem u školu mnogo se plašim često mi se desi da povraćam i da me stomak zaboli. Danas mi je bilo možda najgore, skoro cijeli razred mi se na odmoru u glas smijao i ja sam od muke zaplakala. Tada su mi prišla dva dječaka i moju bol učinili još većom. Rekli su mi da je za mene bolje da odma napustim školu jer ću i onako samo skupljat smeće po ulici… možda su u pravu.