Moj tata i mama misle da sam ja mala Svetica!!!

Imam 17 godina, uvek sam osudjivala devojke koje zatrudne pre braka sad sam u depresiji jer sam…

zakačila sa komsijom koji je ozenjen. Moji roditelji me znaju kao sveticu za koji smeju da stave ruku u vatru da nisam gresila, ja sam promenila preko 20 partnera u krevetu i na kraju sam se spretljala sa komsijom koji je tatin kucni prijatelj. Cesto je posecivao tatu dolazio u vecernje sate, vidjao me u spavacici i tako je nas odnos poceo kad moji nisu bili kuci morala sam da skuvam kafu komsiji i tako dok smo ispijali kafu krenuli smo sa poljupcima i na kraju zakacim sa njim. Jedino sto zelim da se ubijem jer ako moji saznaju da sam zgresila sa komsijom onda ce me oni ubiju…-Videoteka-

 

Prije 10 godina..muz me prevario,sa konobaricom, ja tad 21 godina, trudna, jedno dijete od 2 godine..i ta djevojka me zvala, poslala mi slike gdje je sa mojim muzem.. i ja tad stvarno napravim haos, al oprostim zbog djece, i jer sam voljela svog muza… danas nakon 10 godina ja sam se osvetila …prevarila sam muza sa muzem od te djevojke.. .nazvala je, poslala joj slike… rekla joj da se u zivotu sve vrace… nisam joj prijetila kao ona meni tad, da ce me ubit, da ce podizati moju dijecu… a muzu sam papire za razvod mirno predala…on i dalje ne zna zasto.

Zaglavila sam se u liftu sa komsijom i iz dosade vodili ljubav… nakon sto smo se sreli u ulazu zgrade a zivimo na istom spratu krenuli smo liftom zajedno u jednom momentu lift se zaglavio i ostali smo blokirani unutra zvonili smo na dugmence javio nam se operater i rekao nam da ce poslati nekoga da nas izvadi proslo je vise od dva sata kako smo zatvoreni unutra i bilo mi je toliko dosadno da sam morala naci nekakvu zanimaciju a najlepsa i najbolja mi je bila to sto sam se igrala njegovim polnim organom i gurala ga sebi u svaku rupicu a najvise sam ga ljubila.

Nakon sto me je decko ostavio pocela sam da je dajem skoro svakom muskarcu… Uhvatila sam decka da me vara nakon pet godina nase veze i ostavila sam ga odmah jer ja njega nikada nisam prevarila nakon naseg raskida proslo je oko tri meseca ja sam za to vreme upoznala drugog decka i dala mu svoju macu ali to mi se posladilo pa sam krenula cesce da radim to stigla sam to toga da sam svaki dan bukvalno sa drugim bila cak i svakog vikenda u diskoteci najmanje sa njih dvoje ili troje sam vodila ljubav u WC-u.

Ohrabrila sam drugaricu da vodi ljubav sa svojim deckom pa sam i ja sa njima… Moja drugarica je planirala vec duze vreme da, da svom decku ono sto nikome do sada nije dala a to je njena maca ali uvek se plasila da uradi taj korak ja sam joj sve lepo objasnila kako funkcionise i kakav je osecaj i nekako sam je nabedila da to uradi a ona me zamolila da se sakrijem u ormar i da posmatram da li radi sve pravilno kako treba poceli su oni da vode ljubav i videla sam da nista nezna i to me je jako iznerviralo morala sam da izadjem iz ormara i rekla joj gledaj kako se radi sela sam preko njenog decka i skakala po njemu zatim smo malo promenili pozu a ona sve izgubljena posmatrala nas kada je on zavrsio rekla sam joj evo kako se to radi obukla sam se i otisla.