Moj šef je se*y bomba!!!

Imam jako s*xy šefa, on je singl ja sam udata, jednostavno je bomba, verujte da mi da sam od…

prvog dana u toj firmi dolazila s posla s mokrim tangama, na*aljena i vlažna… dobila sam naglu želju za se*som od dana kad je šef probudio u meni. Krenula sam da divljam sa mojim mužom (iako ranije nisam) šef je probudio veliku želju za se*som u meni. Rešila sam putem se*sa da se šefu odužim za to čudesno budjenje… spopala sam šefa u kabini za tuširanje inače firma je savremena, ima tuš kabine sa automatskim senzorima. U naletu strasti, gurnula sam šefa u kabinu, senzori se sami ukljucili samom tim i voda krenula da siklja… divljali smo u tus kabini, divljali, divljali, prosla pauza vreme za rucak… svi su primetili da me nije bilo na rucku. Dosla sam sa mokrom kosom, izmorena… nije mi bilo vise do posla jedva sam cekala da ga spopadnem opet!!!! ponekad dođe da mu “ruknem” u kancelariju i da kažem ajde bre da se ljubimo lep te je*o !!-Videoteka-

 

Majka mi ukrala muza…. Udala sam se za decka koga volim i dosli da zivimo zajedno kod moje majke ona je spavala u pocetku sa nama jer stan nije bio sredjen u kompletu ali kada smo sredili stan moju majku smo prebacili u novu sobu jednog dana otisla sam do prodavnice kako bih kupila nesto za hranu kada sam kupila sve sto mi je trebalo uputila sam se kuci i kada sam stigla videla sam na dvosedu svoju majku kako sedi na mog muza i kako vode ljubav cak su i mene pitali da im se pridruzim ali nisam mogla samo sam ih ostavila da zavrse.

Stoperka me zadovoljavala… Krenuo sam da se vozim svojim novim automobilom kada sam izasao sam iz centra vec sam bio van naseljenog mesta ugledao sam jednu devojku koja je stajala pokraj puta i stopirala zastao sam i pitao u kom pravcu ide uspostavilo se da ide mojim putem povezo sam je nakon par kilometara zapocela da me dodiruje po penisu stali smo na jednom odmaralistu da odmorimo ali nakon odmaranja seli smo ponovo u auto i cim sam krenuo da vozim ona je odmah otvorila moje pantalone i krenula da me zadovoljava.

Delovala mi je ozbiljna devojka…. Ali ispostavilo se da je izuzetno laka i da se prima na sve navodno upoznao sam je preko jednog drugara i bas mi se dopala izgleda fenomenalno nakon kraceg vremena zapoceli smo i vezu i bili vec dve nedelje zajedno jednom me je pozvala da dodjem kod nje u stan ali imao sam obaveze pa nisam mogao ali te obaveze su iskrsle pa sam se uputio kod nje kada sam stigao i zazavonio vrata mi je otvorio moj drugar skoro bez odece a vi mislite sta je on tu radio u takvom izdanju.

Muz me razvaljuje ali navikla sam da imam dvoje… Srecno sam udata vec tri godina Moj muz ima trideset i cetri godine I nas ljubavni zivot je svih ovih godina uvek bio na vrhuncu jer covek zna da me razvali kao nikada niko u zivotu ali ja sam navikla da imam uvek jos jednog sa strane i odlucila sam se za komsije ne mogu da se zalim naravno moj muz je dosta bolji u krevetu ali komsija mi sluzi cisto kada imam volju za drugim da odem kod njega.