Moj prvi se*s pretvorio se u pravi pakao :D :D

Prvi seks bi trebalo da bude predivno iskustvo, ali u mom slučaju se pretvorio u noćnu moru….

Upoznala sam svog dečka sa 17 godina i bio je jak fin i nežan, držao me kao malo vode na dlanu. Posle dva meseca viđanja, shvatila sam da je on pravi tip sa kojim treba da izgubim nevinost. Najlepše u celo.j priči je bilo to što je i on bio nevin, pa smo taj lepi čin mogli da istražimo zajedno.Za mesto našeg vođenja ljubavi izabrali smo njegovu sobu i sačekali smo da njegovi roditelji odu na u restoran, pa smo se bacili jedno drugom u naručje. Skinuli smo se i legli i dugo smo se ljubili.Osetila sam da sam dovoljno uzbuđena (o njemu da ne pričamo), pa je legao na mene i nežno gurnuo svoj penis u moju vaginu. Posle prvog bola, sve je krenulo kao od šale, jer sam zaista bila jako uzbuđena.

Se.s je trajao oko tri minuta, pre nego što je on doživeo orgazam. To sam i očekivala, jer mu je bio prvi put i uopšte mu nisam zamerila. Osećala sam se predivno i sklupčala sam se u njegov zagrljaj.  – Sačekaj – rekao je i podigao pokrivač. Na čaršavu nije bilo krvi. U tom trenutku, on je pozeleneo u licu. – K*rvo lažljiva! – dreknuo je na mene i odmah mi naredio da se obučem.Pitala sa ga u čemu je problem, a on mi je samo rekao da sam ga slagala i da sam već imala seks pre njega. Pokušala sam da mu objasnim da izostanak krvi nije ništa strašno i da je to normalna stvar, kao i da himen može da pukne u bilo kom trenutku, ali on nije hteo ni da čuje. – Oblači se i marš napolje! – uzvratio je. Postiđena i besna, pokupila sam stvari i otišla kući. Nikada se više nismo čuli. Pitam se, posle svih ovih godina, da li je ikada shvatio koliko je pogrešio?-Videoteka-

 

Bilo je to 2000 god …. 99te sam otisao za USA, posle 1 god vratio sam se u Bosnu i onako zeljan izlazaka sa domacom rajom, hodao sam, cugao, bilo je ponekih lakih djevojaka s*x i to je to … Otisao sam u posjetu kod kuma, sjeili smo pricali a za oko mi je zapala njegova sestra koja je imala nekih 17god i mnogo mnogo dobro izgledala za razliku od pre god ili 2 … Vidjelo se na njoj da je uvaliko vec upoznata sa kurc*vima i da sigurno zna kako zadovoljiti muskarca. Malo smo ukrstali poglede itd da bih vec sutradan ono sto ni sanjao nisam nasli se i poje*alo kao stoke. U autu … Par socnih poljubaca, nisam ni trepnuo moj ku*ac je bio duboko u njenim ustima, imala je prava pu*acka usta. Smedja brinetica tinejdzerka dr*ala mi je, halapljivo sisala kur** , pi**a joj je bila toliko vrela i vla*na da to dugo nisam osjetio i vidio.  Zabio sam joj ga i to je bio vrh … ljubljeci se onako moj k**ac je trazio dno njene vlazne pic***e …. Trazila se da joj se istresem u usta sto me je odusevilo. 

 

Prevarila sam muza, jednom, pokajala se i zeljela da prestane. Mog muza nazvao je doticni gospodin s kojim sam ga prevarila na mobitel i detaljno ispricao situaciju. Toliko je bio slomljen. Nakon nekog vremena situacija se poboljasavala. Cini se kao da prelazi preko toga. A ja, slomljena, depresivna, sanjam kako me ostavlja, njegove suze sam vidjela i bole me. Mislim da treba da ga ostavim, a volim ga vise od zivota… Ne znam sto da uradim?

 

Bili smo u dugoj vezi. Kada sam odlucila da se kre*em sa njim, izgubila sam nevinost a da to nisam ni primetila ni osetila. Nikad mi nije pokazao polni organ, jednostavno desilo se u mrtvom mraku. Moje prvo se*sualno iskustvo sa njim je bilo bezbolno nisam široka bila sam spremna na taj korak. To se desilo sa momkom kojeg sam smrtno volela, za kojeg bih zivot dala ako treba, jednostavno mi je bio prva ljubav… Kada smo raskinuli, (ne iz razloga sto se ne volimo i sl, vec zbog mnogih prepreka koje su nas razdvajale) obavestila sam ga da vise nisam nevina, bio je i njemu i meni prvi put. I sve se nekako zavrsilo grozno, znam da ne mogu da ga povratim jer su vec osecanja izbledela. Ja sm pre par meseci otputovala u Nemacku… Prosto nisam mogla da izdrzim u ovom gradu. On sad ne zna sta je sa mnom, sta ja radim i da li sam ziva. Proslo je vec godinu dana i dalje ga smrtno volim. Nekako sam ovo morala da napisem da bi mi bilo lakse.