Moj najbolji drug i ja smo bili nerazdvojni… :D

Imala sam najboljeg druga, bio mi je kao brat. Svaki dan smo provodili zajedno….

smejali se,salili…  kada smo se dovoljno zblizili razmenjivali smo nase tajne. Kroz naseg druzenja dolazila sam kod njega kuci, lezali smo na krevetu, znao je da sam nevina i njemu sam dopustila da mi gura prste u va*inu, da bi kasnije bila spremna za prvi se**. Tako je bilo sve dok on nije upoznao devojku, sa kojom je i dalje u vezi. Od dana kada su se smuvali,sve se promenilo. Bila sam izgovor kod njegovih,kako bi on mogao da se vidi sa njom, rezerva kada nije imao planirano vece za nju i neko na koga bi mogao da se istrese kad god je ljut… Cutala sam. Smejala se. Pravila da je sve okej. Istina je bila drugacija. Svako vece kad bih bila sama u svojoj sobi pustila bih koju suzu,jer bila sam svesna da ga gubim..I izgubila sam ga… Proslo je par meseci od svega ovoga. Vise se ne cujemo,ne vidjamo. Kao da se ne znamo. Zaboravio me je. Ja njega nisam. I posle svega,zelim mu sve najlepse u zivotu!

 

Momak zeli da ga oralno zadovoljim. Da se ne lazemo, zelim i ja da mu ispunim tu zelju ali imam strah jer nikada pre nisam to radila, takodje imam strah da ce me ostaviti zbog mog neiskustva, setila sam se jednog decka koji mi ranije pisao perverzije na fejsu, zivi u periferiji grada. Odlucila sam da skupim hrabrosti da mu se javim, poslala sam smajli on je krenuo da mi pise da sam se prolepsala itd…normalno smo se dopisivali i onda me je pitao da odemo na pice, ja sam mu predlozila da odemo na neko mesto gde nema zive duse odmah je pretpostavio da sam razmislila o ponudi od pre dve godine kad me je pitao za se*s. Nasli smo se uvece kod jednog fudbalskog terena, Otsili smo gore na tribinu i nakon par razmenjenih reci ja sam ga otvoreno pitala da me nauci da oralno zadovoljavam muskarce, bez razmisljanja izvadio ga i rekao da pre pusenja pazim na zube, krenula sam sa nula znanja, u toku mog ucenja pricao mi kako da radim, gde gresim …  kada smo zavrsili sa poslom rekla sam mu da zelim steci iskustvo da priredim decku or*alni se*s i zahvalila sam mu se na praksi… otisli smo i ostali dobri drugovi. Osecam se spremno, decko ce biti iznenadjen kada dobije prvi ora*. Nadam se.

Vec neko vreme sam u tajnoj vezi sa ozenjenim starijim muskarcem. Ja sam u braku koji opstaje samo zbog dece,raspada se. A on ima cak i unuce. Muza ne volim zato sto misli samo na sebe. Kad me iznervira ja se po*ebem s mojim ljubavnikom, kad dodjem kuci teram muz*a da me oralno zadovoljava. Mnogo volim svog ljubavnika, prema muza osecam samo gadjenje. Bez ljubavnika ne mogu jedan dan, patimo oboje kada smo razdvojeni,i plasim se da ce kad tad jedno od nas puci i napraviti skandal za oboje,da ce nasi bracni partneri saznati i nase porodice. Ali svakako se blizi taj trenutak kada necemo moci jedno bez drugog ni minuta.