Mit ili stavrnost za veličinu pe*isa!! Velike šake? Velika sopala…

“Zašto su žene toliko opsednute veličinom muškarčeve ki*e – žele one od 15 i više santimetara dok ostale odbacuju…kada bi zapravo trebalo da se koncentrišu na emotivnu povezanost i ljubav koja se deli ne razmišljajući o muškom penisu?”

Veličina stopala -Ovo je jedna od najčešćih metoda procene, a stručnjaci smatraju da je do njene popularnosti doveo i čest fetiš stopala. Jedna od teorija kaže da treba izmeriti stopalo u centimetrima, potom toj brojci dodati još pet centimetara i podeliti sa dva. Dobijeni iznos trebalo bi da predstavlja dužinu penisa u erekciji, ali naučnici tvrde da ne postoji nijedna relevantna studija koja je povezala veličinu stopala s veličinom penisa.

Od palca do kažiprsta -Prema ovoj teoriji, dužina penisa odgovara udaljenosti od korena palca do vrha kažiprstanakon što prste raširimo da naprave slovo L. Razlog zbog čega je ona opšteprihvaćena je taj štouobičajen razmak odgovara veličini prosečnog muškog uda, ali studije pokazuju da prema ovom merenju rezultat može da odstupi za više od 3 cm.  Visina -Poput veličine stopala, visina muškarca gotovo i nema veze sa veličinom njegovog polnog organa. Prema toj teoriji, svi visoki muškarci bi imali duge penise, a oni niži male, ali lekari tvrde da praksa opovrgava tu teoriju.   Dužina samog palca -Prema ovoj metodi, veličina penisa odgovara dužini palca pomnoženoj sa brojem tri. U praksi, ovim merilom muškarci ispadaju značajno obdareniji nego što stvarno jesu.

Nije da je veličina ženama zaista bitna, ali neke od njih jako zabavlja da nagađaju, uz obavezno kikotanje (i, naravno, komentare o tome da se muškarci ponašaju nezrelo i detinjasto). U ovakvim nagađanjima najčešće se gledaju veličina muškarčevih šaka i stopala – pretpostavka je da što su veći ovi ekstremiteti, veći je i „onaj ekstremitet“. Neke žene smatraju i da je veličina njegovog nosa u srazmeri s veličinom njegovog penisa. Postoje i razne teorije koje povezuju građu muškarca s izgledom njegovog penisa. Koliko su, zapravo, ove priče tačne?
Odgovor na to pitanje je veoma jednostavan: nimalo. Ne možete, posmatrajući muškarčeve šake, stopala, nos ili građu tela da zaključite ama baš ništa o veličini i izgledu njegove „muškosti“. Mada većina delova tela najčešće jeste u proporciji s veličinom ostatka tela, kad se radi o veličini penisa, to nije slučaj. Jeste, može da se potrefi da muškarac krupnih šaka ima i veliki penis – ali isto tako može imati i mali. Isto tako, može se desiti da niski muškarci imaju velike penise, mršavi debele, krupni male. Te stvari, jednostavno, nisu povezane. Postoji još jedan mit, a to je da se po veličini njegovog penisa kada je opušten može pretpostaviti koliko će biti dugačak i debeo kada je u erekciji. Ne može – ama baš nikakva pravila ovde ne postoje.
Ne sumnjamo da ovo saznanje neće sprečiti žene koje vole da uz kikotanje nagađaju o veličini nastave sa svojom zabavom – a za one koje ovakva tema interesuje čisto iz radoznalosti (ima li u toj priči nešto ili ne?) odgovor je: svaka sličnost je slučajna.