MISLE DA SAM SEBE SEČEM: Nenadu se i ovog Uskrsa pojavio krst na čelu, sve je počelo KADA JE KRSTIO KUMA

Za Božić, Vaskrs i Bogojavljanje, unazad 11 godina, Nenad Paunović (35) iz Pančeva ima bolove u celom telu. Razlog tome je, kako kaže, krst koji mu se formira svake godine za pravoslavne praznike.

Nenad Paunović

– Sad trenutno na čelu imam krvavu fleku iz koje se stalno izliva. Popodne će se na tom mestu formirati krst. Svake godine mi se isto dešava – započeo je Paunović.

Neverovatna pojava počela je da se dešava nakon što je krstio kuma u crkvi u Pančevu.

– Počne da se pojavljuje na sam praznik i potpune nestane posle sedam dana. Nakon toga na čelu nema baš nikakav trag. Kad nestane kao da ništa nije ni postojalo – objašnjava nam muškarac.

Ističe da su ga lekari pregledali više puta.

– Konstatovali su da posle sedam dana na čelu nema nikakvih tragova. Nemaju nikakvo objašnjenje, sem da vide da nije bilo nikakvih povreda, niti mehaničkih, niti hemijskih – ispričao nam je sagovornik.

Dodaje da su mu jednom prilikom lekari sa čela uzeli osušenu krastu.

– U njoj se nisu nalazila crvena krvna zrnca, iako je krv baš crvene boje. Inače, ta krv ima specifičan, lep miris – kazao je Nenad Paunović.

Sedam dana, koliko ima krst na čelu, Nenad se trudi da ne izlazi i kuće. Kako kaže, kad to i učini, na glavu stavi kačket.

– Ljudi me čudno gledaju, misle da sam sebe sečem i onda zaista nemam želju da izlazim – istakao je naš sagovornik.Nenad Paunović, veterinar, Pančevo, krst, čelo

Nenad se već odavno navikao na ono što mu se dešava.

– Samo mi je prvi dan teško jer imam bolove, a svaki sledeći mi je normalan. I moji najbliži su se već navikli na sve ovo – zaključio je razgovor Nenad Paunović iz Pančeva.

(Kurir.rs/Telegraf.rs, I. Vlajković)