Misica s 13 godina starijim mužem uživa u Dubaiju…

Nakon vjenčanja odmah su se zaputili na prvo bračno putovanje u Dubai, a sa sobom su poveli i Marijanovo troje djece iz bivše brake.

Miss Supranational Hrvatske 2017. Eni Šukunda (31) sredinom svibnja udala se ovog vikenda za 13 godina starijeg partnera Miroslave, godinu dana nakon zaruka.

Ni ona ni odabranik njezina srca tada nisu uspjeli sakriti emocije pa su im nakon sklapanja braka niz obraze potekle suze radosnice. Na svom je vjenčanju privukla pozornost

posebnom haljinom za koju je iskeširala 18.000 kuna. Nakon vjenčanja odmah smo se zaputili na prvo bračno putovanje u Dubai,

a sa sobom su poveli i Marijanovo troje djece iz bivše brake. Najnovijim fotografijama na Inastagramu Eni pokazuje koliko joj je bračni život godi pa na jednoj od fotografija

pozirala na plažama u pijesku, leđima okrenuta kameri dok dlanom prelazi po suprugovoj ruci.

“Život ženice”, napisala je Annie uz tu fotografiju. Nakon nje objavila je i jednu na kojoj je sama, a na kojoj pozira pored bazena u atraktivnom dvodijelnom kupaćem kostimu. “Fokusirana i voljena”, napisala je kratko u objavi.

“Lijepo”, “Prelijep par, baš si odgovarate”, komentirali su njezini pratitelji koji su sretni zbog nje. No, našao se i pokoji hejter.

“Nije bilo više silikona u ordinaciji”, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže, kojemu je ona vrlo brzo odgovorila.

“Pa što me onda provjeravaš”, odgovorila mu je Eni i prije nego ga je blokirala dodala: “Nemam vremena za energiju gubitnika ovdje”.

Inače, bivša missica privukla je pozornost javnosti nedavno na izboru za Miss Supranational Zagrebačke županije, gdje se pojavila nakon što se u Turskoj podvrgla plastičnim operacijama.

Na društvenim mrežama objavila je snimka iz turske klinike na kojoj je pokazao da je otišao korak dalje i napravila si mačje oči, nos, usne, ali i grudi.