Milojka, nova nada klizanja!! :D :D

Pita djecu učiteljica da li znaju što je to gorila Javlja se jedan Perica i kaže: To je životinja i živi u zološkom vrtu
Javlja se Ivica i kaže: Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile Javlja se mali cigo i kaže: Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je GORILA.   Uhvatili Pericu u pljački banke i odveli ga pred sudiju. Suduja: Perice želiš li ti da vratiš pare pa da te pustimo ili da odležiš robiju u zatvoru? Perica će na to: Dragi sudija ja da sam mislio da vratim pare ja bi dig’o kredit!!!

Izlazi kasno Perica iz kafane, Onako pijan zastane i zagleda se u vedro nebo. Gleda policajac Pericu i nije mu jasno zašto gleda u nebo. Prilazi Perici i pita ga šta to gleda??. Ma, gledam i ne znam šta je to sjajno na nebu, da li je mjesec ili sunce!? A policajac će: Mene ne pitaj, ja sam ti novi u ovom gradu!!!

Zaposlio reketaš gluhonjemog momka da odlazi po pare u one radnje koje on reketira. Gluhonjemi mu je bio potreban da ne propjeva policiji ko ga je poslao. I tako momak skupljao 4 mjeseca reket, kad reketaš zatraži da mu kaže gde je sakrio novac. Ovaj počne nešto da mumlja, ali ga reketaš nije ništa razumo, pa pozove Milana, koji je znao jezik znakova, da mu prevede. Pita Milan gluhonjemog: Reci, gde su pare? Gluhonjemi odgovori jezikom znakova:
-Nemam pojma! Kakve pare?! Milan kaže reketašu da gluhonjemi ne zna gdje su pare. Reketaš izvuče pištolj i nabije ga gluhonemom u sljepoočnicu. Ovaj se prestravi i kaže Milanu: Pare su kraj kule zakopane kod drugog drveta s lijeve strane ulaza. Milan pažljivo sasluša i prevede reketašu: On kaže da nema pojma gdje su pare i da ti nemaš petlju da povučeš obarač..