Miligram predstavio novi spot u kojem gostuje Karleuša /Video/

Kako je i najavljeno, večeras se pojavio novi spot Miligrama za pjesmu “Marihuana”, koja najavljuje potpuno novi pravac ove grupe. 

Aleksandar Milić Mili je potpuno eksperimentisao kada je ovaj projekat u pitanju, a odlučio se na kolaboraciju sa Jelenom Karleušom i reperom Surrealom. JK je istakla kako je ona samo gošća u ovoj numeri, a da njeni novi singlovi dolaze kroz par dana. Sami spot potpuno pomijera granice, a šokantan tekst je već izazvao lavinu reakcija. Ne može promaći i to kako Jelena izgleda brutalnije nego ikada, pa nije ni čudo što su kroz komentare mnogi istakli kako je dio gdje se ona pojavljuje i najomiljeniji. Pogledajte i sami:

IZVOR: Ekskluziva.ba

 

Teodora Džehverović pojavila se u žiriju, gdje ocjenjuje nastupe učesnika rijalitija, a niko nije mogao da ne primijeti njen dekolte.

Pjevačica i bivša učesnica “Zadruge” nosila je crvenu boju, a grudi je potpuno izbacila, a mnogi su posumnjali da je ugradila silikone.


Ipak, ona je nekada govorila kako ne bi radila ništa na sebi. Teodora je nakon izlaska iz rijalitija pričala da nije zadovoljno veličinom svojih grudi, te da planira da ih poveća.

Takođe je naglasila da ne voli kada djevojke pretjeraju sa operacijama i promijene lični opis. Pjevačica je nedavno snimljena kako ulazi u jednu privatnu kliniku za plastičnu hirurgiju.

.

Telegraf.rs