Miki zgranut sumom novca koji se vrti oko Ane Korać

Volim da trošim pare, šta me briga!

Ana Korać svojim atraktivnim izgledom privlači veliku pažnju javnosti, a od mnogih ukućana svakodnevno dobija pohvale, jer važi za osobu koja nije konfliktna i dramatična.

Iako nije željela da prizna, ona se nekoliko puta podvrgla hiruškim intervencijama, pa je na sebi uvećala zadnjicu, grudi, usne, a s obzirom na to da je isplivala fotografija iz njenih srednjoškolskih dana, može se primjetiti da je povećala i jagodice na licu.

S obzirom na to da su mnogi primetili da vozi jedan od skupljih automobila, da nosi isključivo skupocenu garderobu i da je viđena isključivo na glamuroznim mestima, Koraćeva je bila u žiži javnosti zbog konstatacije da postoji neko ko finansira njen luksuzan život.

Međutim, ona je ovoga puta u razgovoru sa Mikijem Đuričićem ispričala i koliko novca troši na bikinije i putovanja, a on je zbog svega što je čuo ostao zatečen i bez teksta.

– Putovala sam… Bila sam u Francuskoj, Grčkoj. u Sen Tropeu sam bila, sa društvom.

– Tu ide samo elita, bogataši. Koliko je koštalo? – pitao je Miki.

– 7.000 evra za 7 dana. Ti znaš da ne volim da pričam o tome – rekla je Ana.

– Išlo žensko društvo ili mešovito? Platila si letovanje 7.000 evra, voziš auto od 100.000… – počeo je da nabraja Miki.

– Mešano, ja ne volim samo sa ženama. Išlo je nas osmoro ili devetoro. U Grčku sam išla sa drugaricom, a bila sam na Mikonosu. Klopa je top. Tamo postoje samo dva restorana koja su poznata u celom svetu, a u prodavnici kupaći košta 600e – hvalila se Ana.

– I ti si to kupila?! – upitao je šokiran Miki.

– Da, volim da trošim pare, šta me briga – rekla je Ana.

IZVOR: (Republika.rs)