Meni stvarno treba pomoć ako može!!!

Molim vas da mi pomognete i kažete da li je ovo normalno. živim sa momkom već duže od dve godine,…

planiramo decu, venčanje, sve je super osim da moj dečko je slabiji po željama u onim stvarima od mene, nema taj visok stepen da često vodi ljubav sa mnom, ali ja opet, sa druge strane, iako veoma volim da vodim ljubav a nemamo ga svaki dan, obožavam biti sa njim i rekla bih da to nisu tako veliki nedostaci baš, mislim da sam napokon našla onog pravog. A i naučila sam sve u telesnom…. jer kad se osvrnem na sve svoje prethodne veze sve su bile veoma “ONO”, dok su emotivne bile potpuno nezrele. I baš volim gde sam sada u odnosu na ono NEKAD.-komični statusi.rs.

 

Nakon nekog vremena izlaženja, momak i ja započeli bezobraznu temu, nas razgovor počeo da se svodi o mojim iskustvima šta sam probala sa bivšim momcima. I tako došli na temu ana×nog odnosa, pita on mene što mislim o tome.  Ja mu rekla iskreno, da ne znam baš bih li to željela, malo me strah, on rekao da razume i nastavili mi s drugim temama o bezobraznim stvarima. Ja sam to shvatila kao da on želi da me proba u zadnjicu i nakon nekih godinu i po veze se ohrabrim, kupim opremu, pripremim se i u krevetu tokom predigre mu kažem “dušo sad možemo u zadnjicu”, a kralj napravi zgađenu facu i spusti mu se, kaže mi da mu je to gadno i ode spavati na kauč. Blam! Ispalih se kao nikada u životu!

Na slavi, došla rođaka (dalje koleno) ona 15. ja 27. od mog društva samo je ona bila, posle večere ležali smo toploj sobi sami i gledali crtaće, onda me je rođaka pitala da je izmasiram tako sam krenuo da je masiram spontano se desilo da skinem odeću sa nje i tako sami vodili smo ljubav bez zaštite. Ne mogu opisati osećaj jer ga nisam vadio na vreme i tako nekoliko puta… Za kraj sam je u zadnjicu… . Plakala je kao kiša.

 

Radim u porodilištu, od kad brinem o trudnicama ne mogu da se odbranim od tuđih muževa. Ohladila sam se od supruga, nemam želju da vodim ljubav sa njim. Inače odlično funkcionišemo dobro zajedno i ne bih da ga izgubim. Nismo imali odnose pola godine, uglavnom jer nemam želju a i to je prouzrokovano time što vodim ljubav u porodilištu sa tatama od tih žena. Zaista ne želim da radim iza muževih leđa i da govorim da je to sasvim u redu ali dnevno prođem pored 50 muškaraca jedan od njih uvek me navodi na greh.

Ćerka (20) se naljutila na mene jer joj nisam dala da dovede dečka kod nas da prespava. Ja znam da je ona aktivna u onim stvarima, bila sam i ja u njenim godinama, ali ne znam kako da joj objasnim da nije prjatno leći da spavaš znajući da se u sobi pored, tvoja ćerka daje muškarcu. Nemam ništa protiv toga da ga dovodi kad nisam ja tu ili da ide kod njega da prespava, neprijatno bih se osećala da ujutru doručkujemo za isti sto. Ali neka granica treba valjda postojati.

Opalio me je ginekolog na pregledu inače sam tada bila u 8 mesecu ono baš ogromna stomačina. Sama se sebi gadim (zbog stomaka naravno) Devojke pazite ako toliko volite one stvari da vam ne sklepaju dete. Treba posle odati kao bačva a malo ko hoće da te zadovolji sa velikom stomačinom napumpanom. Eto ja sam imala malo sreče sa ginekologom jer me poznaje od ranije. Možda se ništa ne bi desilo da se ne poznajemo od ranije jer se uvek uzudjivao na ginekološkoj stolici. Na preglecu je uvek bio pažljiv i nežan prema mome telu kao nagradu za strpljenje vodila sam ljubav sa njim i ne kajem se. Jedva čekam da ponovimo.