Marice dušo, pogodi što sam ti donio?? :D <3

 

Učitelj sa djecom počeo razgovor o mirisima, pa kaže djeci da imaju ružni i lijepi mirisi. Učitelj: -Hajde djeco, sad vi nabrojite šta vama lijepo miriše!!! I djeca krenuše. Prvo diže se Ivica i kaže: -Meni miriše cvijeće Marica kaže: -Meni miriše mamin parfem Muj’ca kaže:-Meni miriše šumska jagoda. I naravno diže se Perica pa će: -Meni miriše pi*ka. Učitelj poludi, izbaci ga i kaže da sutra obavezno dođe sa ocem u školu. Sutradan dolazi Perica u školu ali nema oca. Učitelj još uvijek ljut pita ga: -Zašto ti otac nije došao Perice?! Moj otac kaže, ako učitelju ne miriše pi*ka,  nema on šta sa pederima da razgovara.

Društvo se skupilo i odluče da odu na logorovanje dva tri dana. Kada su stigli na odredište, podijele zadatke ko šta da uradi, a plavuši kažu da je njen zadatak logorska vatra. Dolazi noć svi ispunili svoje zadatke ali plavuša još nije upalila vatru. Dolazi vodič društva da vidi šta je u pitanju pa joj kaže: -Vidim imaš nekih problema sa paljenjem šibica??? Plavuša ga ljutito pogleda očito iznervirana sa šibicama pa će: -Ma nemam pojma šta je u pitanju, kad smo krenuli sve i jedno drvce sam lično probala da li radi, a sada neće ni jedno.

Mujo sa Fatom došao malo u grad. Hodali, razgledali izloge. Kad su se umorili, odluče da se do stanice vrate tramvajem. Ulaze u tramvaj, velika gužva kad će jedna gospođa svojom štiklicom nagaziti Muju. -Jaoo dreknu Mujo. -Joj izvinite gospodine nalickana će gospođa. Mujo dođe malo sebi od bola pa joj kaže: -Ma nema veze, ja sam seljak čovjek i naučio sam da me stoka gazi.

Došao cigo kod ljekara, ima preko sto kilograma pa se poče žaliti ljekaru: -Kume doktore, pomagaj!! Doktor pa pogleda pa mu kaže: -Pa u čemu je tvoj problem? -Jao, kume doktore, ne mogu da se seksam sa moju ciganku, ja ovoliki a i ona mašalla, pomagaj šta da radim? Doktor ustaje zamišljeno gleda kroz prozor pa zovne cigu. -Vidiš cigo dole na ulici one džukele kako vode ljubav. -Vidim kume doktore, vidim!! -E, pa i ti tako sa tvojom cigankom probaj. Poslije desetak dana, donosi cigo poklon doktoru. Pita ga doktor kako ide sada -Ma super, na početku nas bilo malo stid od narod ali sad smo se navikli…