Marice bona, kako tvoj seksualni život?! :D

Mladom bračnom paru dogodila se prva svađa, ne pričaju već tri dana. Četvrti dan žena nađe na stolu papir na kojem piše: – Probudi me sutra u sedam sati. Tvoj muž. Probudi se muž sutra u pola deset. Onako bunovan i ljut spazi na stolu papir. I pročita: – Probudi se sedam je sati! Tvoja žena.

Nakon par godina života u braku muškarac se solidno udebljao, a kad je preša 100 kila, žena ga nagovori da ode doktoru. Ovaj ga pregleda od glave do pete i na kraju mu kaže: – Dakle, ovako: moraš jesti deset deka špinat, dva tvrdo kuhana jaja, čašu jogurta, pet deka nemasnog sira i šnitu integralnog kruha. On klimne glavom i upita: – U redu, doktore, samo mi recite da li to uzimam prije ili posle jela?

Muž se uveče vraća s posla i na stolu ga dočeka ženina poruka: – Mama mi je bolesna, otišla sam do nje. Zatim vidi poruku na frižideru: – Hrana je u frižideru, samo je podgrij u mikrovalnoj. Muž pođe u krevet, kad ono opet poruka:
– Sanjaj o meni. Pošto mu dojadiše te silne poruke, on se lijepo obuče i krenu da se obuva, a iz elegantnih, crnih cipela viri poruka:- Kuda, kuda ???