Mama se javila sa simpatičnim komentarom :D :D

Radim kao učiteljica u školi i učiteljica sam prvačićima.Danas na času sam  želila sa učenicima da razgovaram o mamama i tema nam je bila: -JEDNA JE MAMA- Svako je govorio koliko voli svoju mamu, a onda se javila jedna učenica. Rekla je da voli svoju mamu najviše na svijetu i da jedva čeka da je ponovo vidi. Pitala sam je gdje je sad kad jedva čeka da je ponovo vidi.. Tad me je pogledala i rekla: -Moja mama je na nebu i srešćemo se jednog dana, ali do tada je ona ovdje i pokaže na svoje srce. Vjerujte u trenutku me je rasplakala…

Ušla sam u taksi. Taksista je bio mlad onako simpatičan dečko.Rekla sam mu do koje adrese da me vozi. U međuvremenu pozvao me je dečko, i tako smo se svađali dok me je taksista pažljivo slušao šta pričam. razgovor sa dečkom sam završila ovom rečenicom “Možda ti napišem poruku sutra, a možda i ne, sve zavisi od mog raspoloženja”. Tu se poziv završio. Taksista me je dovezo na adresu koju sam tržila i uzeo je papir i napisao svoj broj i rekao mi “Ako se odlučiš da dečku ne napišeš poruku, napiši meni.” To je bilo tako divno, ali ja sam papir sa brojem izgubila. A tako mi je žao, valjda opet sretnem taksistu…

 

Živim sa devojkom već duže vreme. Kaže mi ona: Ako ti nešto smeta u zajedničkom životu ti reci, ja ću popraviti. Na šta je dobila odgovor: Ako možeš popravi onaj vodokotlić u wc-u, ne mogu više da posipam vodu lavorom. … šta da se radi kad samo to ne štima.

Nedavno sam se zaljubila u momka koji je savršen za mene po svemu.Onda smo se počeli dopisivati na fejsu, ali kako to inače biva, mlada neiskusna djevojka je prenaglila sa svojim porukama, da su mu one postale dosadne, čak iako on ne želi da to prizna. Rekao mi je da je zaljubljen u drugu djevojku. Sad pokušavam da ne mislim na njega, jer ne želim da se ispriječim njegovom putu ka sreći, a tako bih voljela da sam ja na njenom mjestu. Iskreno sam molila Boga da njemu kao i meni podari ono što je najbolje za nas. Da nas odvoji ako nismo jedno za drugo. i evo On nas je udaljio, Ali i dalje razmišljam o njemu…teško je voljeti a biti ne voljen….

 

Šeta Muj’ca s ocem  Mujom gradom. prolaze pored škole i pita otac Muj’cu: – Je li ovo škola u koju ideš? – Da, tata, odgovori Muj’ca A Mujo će: E, vidiš i ja sam išao u istu školu prije 20 godina. Muj’ca: E, sad mi je jasno zašto mi direktor kaže da takvog idiota kao što sam ja nije sreo 20 godina!

Kako ćerka da oprosti ocu što je u kuću doveo ženu sa kojom je prevario majku? Teško, ali ako se igra prljavo…  – Otac mi je isterao majku i oženio ljubavnicu. Njegova ljubavnica je dovela dete iz prvog braka, ima 12 godina, jednostavno mrzimo se. Svaki dan se svađamo. Ja tu malu ne podnosim, stalno joj nameštam zamke. Imamo ljuljašku u dvorištu, ja sam jednom isekla kanap i ostavila ga koliko da se drži daska od ljuljaške, i ta mala kretenka je sela, zaljuljala se i kanap se otkinuo. Tad se dobro povredila i jako mi je drago zbog toga. Toliko sam toj balavici pravila spletke i svađali se svaki dan, da nije mogla tatina ljubavnica da izdrži, pokupila se i otišla sa njenim kopilčetom. Nakon toga je moj tata vratio mamu i shvatio je da je ona njegov život. I sad živimo kao prava srećna porodica, iako je moj tata rob mojoj mami, jer je pokušao da je zameni.