Mama, mama da vidiš našeg petlića šta je uradio!!!

Oženjen čovjek ode da se ispovjedi, pa kaže popu:– Oče, zamalo sa zgrješio sa komšijonom ženom… -Kako to misliš “zamalo” -Pa skinuli smo se goli, pa smo se trljali, pa sam ja prekinuo… -Trljati se, isto je grijeh kao staviti ga unutra. Ne smiješ više viđati tu ženu. A kao kaznu za grijeh koji si uradio, izgovori  “5 Očenaša” i u crkvenu kasicu stavi 100 eura. Čovjek napusti ispovjedaonicu, kleknu izgovori “5 Očenaša”, zatim ode do crkvene kasice, zastane na sekund dva i krene vani. Pop koji je sve to gledao, dotrča do njega i kaže mu: -Stani, stani sve sam vidio!! Nisi stavio novac u kasicu!!! Da, ali sam protljao novac o kasicu, a to je kao što ste rekli isto kao da sam ih i stavio unutra…

 

Doš’o muž s puta dugo ništa nije “radio”, pozdravlja se sa ženom, pošto dugo ništa nije je*o odluči žena da se seksaju.Muž nestrpljivo stisne ženu uz vrata i poče sa radom.Žena odjednom počne da se previja, divlja, vrišti i trza kao nikad dotad. Kad su sv*šili, muž počne da se oblači, a ona ostane uz vrata sa ukočenim pogledom.-Jebote, draga, nikad pre nisi bila ovako divlja. Bilo je fenomenalno! Zašto stojiš uz vrata? Da se nisi ozledila? -Ma biće sve u redu, samo da izvadim ručku od vrata iz gu*ice!

 

Tri cigana sjede za stolom u kafani i hvale se jedan drugom:– “Ja sam za petnest dana skinuo 35 kilograma!” – “Ja sam za deset dana skinuo 40 kilograma! pohvali se drugi. – “A ja sam za sedam dana skinuo 45 kilograma!” reče treći. Sluša to konobar sa strane pa im reče: – “Ma daj, ne lažite! Ne moguće je da čovjek skine toliko sala za tako kratko vrijeme!” – “Ko govori o salu, glupane. Pričamo o bakarnim olucima.”

 

Dolazi Janko kuci i kaze majci:  – Mama dobio sam 1 iz matematike. Sazna za to otac pa odluci da kazni Janka time sto nece dobijati dzeparac sve dok ne dobije 5.  Sledeci dan dolazi Janko iz skole i pohvali se ocu:  – Tata,tata,tata dobio sam 5 iz muzickog!  Naljuti se otac i odluci da ponovo kazni Janka.  Na to se pobudi majka i rece:  – Ali zasto ga sad kaznjavas,dobio je 5?  Otac:  – Je li, ima 1 iz metematike a stalo mu je da pjeva!