Mama ima recept za kćerku :D :D

Seli muž i žena u elitnom restoranu da večeraju. Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi full riba i pravac mužu u krilo: -Pa gde si ti ljubavi, nema te da se javiš 7 dana, nisi svratio ne pamtim, kada ćemo da se vidimo? Zovi me obavezno!! Žena ljutito ustane i kaže: -Ko ti je ova?? Muž joj hladno odgovori: -Pa švalerka. Žena će ljutito:
-Đubre jedno, zar na moje oči!! Sutra tražim razvod i da se goniš u tri lepe, jel’ jasno!!? -Ok, sutra razvod braka dobijaš ali shvati nema više skupih letovanja u Grčkoj, Havajima I Egiptu. Nema zimovanja na Alpima. Nema skupih kola i šopinga. Žena se učuta. Nakon par minuta u restoran ulazi im prijatelj ali ne sa ženom već sa full ribom.
-A, jel’ koja mu je sad ova? -Pa njegova švalerka. Žena je ponovo dobro odmeri pa će: -ZNAŠ, NAŠA JE LEPŠA!!

Odvezao Mujo zgodnu curu daleko izvan grada u prirodu. Taman se počeli skidati i maziti, kad će ona mnjemu:
-Znaš ja sam prostitutka i ovo će te koštati 100 eura. Mujo izvadi novac i plati joj. Obavi Mujo posao i kad su se vračali nazad, nešto prije grada Mujo se zaustavi i kaže joj: -Znaš djevojko, ja sam taksista i vožnja tamo i nazad
košta 200 eura.

 

Imao Mujo onu stvar dugu 30cm. Dozlogrdilo Fati, nije mogla više da izdrži sex sa njim pa mu kaže:
-Moj Mujo čula sam da iza 7 mora i 7 gora ima žaba. Odeš fino nađeš je, pitaš je da se uda za tebe, ona kad ti kaže NE smanji ti se za 5 cm. Ode Mujo i nađe žabu i pita je: – Žabo hoćeš li se udati za mene? – Žaba: NE! Ona stvar se smanji na 25cm. – Mujo: Žabo, hoćeš li se udati za mene? – Žaba: NE! Ode još 5 cm, sad na 20. Mujo razmišlja -da ja nju pitam još jednom i taman će biti. – Mujo: Žabo, hoćeš li se udati za mene? – Žaba: Aman čovječe koliko puta da ti kažem NE, NE, NE i NE!!!

Pošle tri kornjače na izlet. Konačno stigoše na željeno odredište, starija kornjača reče: -Joj zaboravile smo sok! Ko će se vratiti da donese?. Odluče da najmlađa kornjača krene nazad. Trebaće joj tri godine da ode i isto toliko da se vrati nazad. Pre nego što je krenula na put, najmlađa kornjača kaže: -Nemojte slučajno da pojedete moje sendviče!! Sačekajte da se vratim. -Ma ništa ti ne brini čekaćemo!! odgovoriše kornjače Prođoše 2 godine a mlade kornjače nema, kornjače misle da ju je nešto zgazilo i odluče da joj pojedu sendviče. Taman da ih zagrizu kad najmlađa kornjača iskoči iz žbunja i kaže: -Znate kad’ ću da se vratim po sokove-NIKADA.

 

Došao mladi pop u seosku crkvu. Velečasni ga savjetuje: -Kad ti dođe djevojka i kaže da se ljubila sa momkom to je 2x oče naš, ako su spavali 3x, ako su imali oralni sex 4x. Sljedečeg dana dolazi djevojka na ispovjed: -Oče griješila sam!!! -Bog je milostiv, On prašta. Kaži mi šta si zgriješila? -Sinoć sam se ljubila sa momkom -2x oče naš i Bog će ti oprostiti -Ali to nije sve vodili smo ljubav!! -4x oče naš i Bog će ti oprostiti. Ali imali smo i analni seks!! Pop ne znajući šta sad, ugleda crkvene dječake, istrča i upita ih: -Djeco, znate li vi šta Velečasni daje za analni seks?? -Nekad Milku, nekad Snickers, kako kad.