Maa, dosta mi ga je višeee!!! :(

Razvodim se od muža.On samo želi analni seks…Moj šu**k je sada širok kao kovanica….

25 kuna a nekad je bio …kao kovanica od 5 lipa. Majka odgovara: Udana si za milijardera, živiš u kući na tri kata, voziš Ferrari, tjedno trošiš 100.000 kuna, godišnje ideš na 6 egzotičnih putovanja i sad bi to sve htjela odbaciti zboga 24,95 kuna?!?

 

Čas muzičkog. Prozvala učiteljica Pericui pita ga: -Perice, znaš li ti ko je Bah? -Perica samo sliježe ramenima.– A znaš li ko je Betoven? – pita ona.– Pojma nemam. – kaže Perica ravnodušno.– A Mocart?– Ma, pojma nemam!– Dobro Perica, sjedi, dobio si jedinicu. – A znate li vi, učiteljice, ‘ko je Momo ? – pita sad nju Perica. – Ne znam.– A Uzeira? – Ne znam. – A Hamdu? – Nemam pojma.– Šta ćemo sada ja ne znam vaše, a vi ne znate moje prijatelje – kaže joj Perica.

Nazove plavuša i upita: -Oprostite, jesam li dobila 125-525? S druge strane žice odgovara (takođe plavuša): -Ne, dobili ste sto dvadesetpet petsto davdeset pet. -Onda oprostite što sam vas probudila. -Nema veze, ionako je zvonio telefon.

Vozi Mujo taksi, uđe jedan stranac i pokaže prstom u džamiju i kaže: – Što je to? Mujo: – To je džamija sagradili smo je za tri godine. Stranac: -Tri godine. Mi bi je u našoj zemlji sagradili za šest mjeseci. Prolaze kraj nekog dućana kaže stranac: – A šta je ovo? Mujo: -To je glavni dućan cijele Bosne, mi smo to sagradili za šest mjeseci (malo mu slaže). – Šest mjeseci?. Mi u našoj zemlji bi to napravili za tri mjeseca. Onda su prošli kraj neke velike zgrade.Kaže stranac: – Ooooo, a šta je ovo?? Mujo: -Nemam pojma sinoć nije bila tu.

Učiteljica dala djeci na času da zajednički u grupama rade maketu škole. Nadgleda učiteljica kako djeca rade i primjećuje da jedino Perica ništa ne radi i samo se izmotava. Učiteljica: -Perice ko je najveća ljenština u razredu? Perica sliježe ramenima i kaže da ne zna!! Učiteljica već malo ljuto ga ponovo upita: -Kako ne znaš, ko samo gleda šta drugi rade? A Perica će ko iz topa:- A pa to je učiteljica!!!

Crkvena: -Brak je religijski čin, u kojem dobijemo jednog razapetog više i jednu djevicu manje.Pravna: -Brak je doživotna robija u kojoj osuđeni može biti oslobođen samo zbog lošeg vladanja. Životna: -Nijedna žena ne dobije ono čemu se nada, nijedan muškarac se ne nada onome što dobija. Matematička: -Suma gnjavaže, oduzimanje slobode, množenje odgovornosti, dijelenje ljubav. Pondrealna:-Najbrži način da se udebljaš. Vojna: -Jedini rat u kojem spavamo s naprijateljem.Filozofska: -Brak je mijesto gdje se uzajamo dijele i rješavaju problemi, koje doduše,
ne bismo ni imali da nismo oženjeni.