Ma znao je on da je sin ipak!!! :D :D :D

-Šta ti je bona Fato što plačeš? -Joooj ne pitaj me ništa Hanifa, zamisli nakon 10 godina braka moj muž Mujo mi priznao da je gej…

Hanifa: -Pa kako bona gej, mislim sek*ali ste se i sve to?

Fata: -Pa i ja sam ga pitala, kaže dizao mu se na mene samo zato jer mu ličim na muškarca

 

Raspravljaju jarani Haso, Huso i Suljo čija je žena glasnija u seksu.

Haso kaže: -Ljudi moji, moja Fata je tako glasna da mi komšije ne mogu spavati.

Huso se nadoda pa kaže: -Ma to je dobro ali od moje Mersihe čitava mahala ne spava.

Suljo sluša pa će i on: -Jarani moji vaše su stvarno tihe, ja svoju Habibicu čujem čak u kafani dok pivo ispijam

 

Tramvaj pun ko šibica, gura se naočit muškaracdolazi do Muje pa mu kaže:-Je*o sam ti juće Fatu i prođe dalje. sutradan ista situacija, ponovo prilazi Muji i kaže: -Jarane, opet sam ti je*o Fatu i ode dalje.Dođe on kući nikakav i požali se Fati kako ga provocira muškarac u tramvaju. Kaže njemu Fata: -Ma Mujo moj, pusti bolan to je neki idiot, samo ga ignoriši i neće više sigurno. Ujutru ponovo ista slika, tramvaj prepun, isti muškarac se gura i nekako dođe do Muje pa će mu na uho: -Nisam znao da si postao i cinkaroš!!

 

Sjedi medo u kafiću i pije rakiju. Ulazi zeko i naruči čaj. Medo eksira svoju rakiju idobaci mu: Pi*ko jedna! Zeko ga pogleda, eksira čaj, slomi šalicu o pod i istetura se van. Medo gleda u čudu. 20 minuta kasnije, opet ulazi zeko i naruči čaj. Medo eksira rakiju i viče: Pi*ko jedna! Zeko opet eksira čaj, slomi šalicu i izađe iz kafića, jedva. Medo gleda i ne vjeruje, pa odluči i on naručiti čaj. U tom trenutku ulazi zeko, naručuje rakiju, eksira i dobacuje medi: Pi*ko jedna!