LUNA NA ULASKU U ZADRUGU NASRNULA NA KIJU….

Klošarko, ko je masnoglava? Ko je majmun? Dođi kaži mi u lice!

Luna Đogani ušla je u Zadrugu prilično naoštrena jer je samo sat vremena prije nego što je postala stanovnik rijalitija imala žestojk okršaj sa Kijom Kockar! Kako prenosi Svet, do susreta i koškanja uzmeđu Lune i Kije došlo je u jednom od hodnika Pinkovog studija u Šimanovcima.

– Luna je prolazila i naišla je Kija sa svojom stiliskinjom. Kija je gledala svoja posla, ali Luna nije mogla da iskulira. Doviknula joj je:

-Klošarko, ko je masnoglava? Ko je majmun? Evo, dođi sad da mi to kažeš u lice! – vikala je blogerka. Kija je nastavila da hoda, što je Lunu vjerovatno još više iznerviralo, pa ju je uhvatila za kosu i počupala.

– Jel me čuješ, klošarko?

Kija je vrisnula i brzo je dotrčalo obezbjeđenje, koje je uspjelo da ih razdvoji, dok situacija nije izmakla kontroli. Bilo je veoma napeto. – prilča izvor Sveta sa lica mjesta.

Kija je bila bijesna što joj je Luna pokvarila frizuru i otrčala je u apartman kako bi se spremila za svoj nastup, dok je Đoganijeva pod adrenalinom bratu Adamu govorila da više neće da je trpi i da bi baš voljela da uđe u ovu sezonu rijalitija.

Pobjednica Zadruge završila je svoj nastup i pobrala ovacije za novu pjesmu “Potpis”, ali ovaj slučaj nije željela da komentariše već je samo mahnula rukom kada smo je pitali da li se potresla zbog fizičkognapada koji joj se dogodio.  IZVOR: (Svet) i Ekslkluziva