Lud momak ali izgleda da sam ja luđa!!!

Nikada pre nisam isla na more i bila sam veoma uzbudjena i srecna kada mi je decko rekao….

da idemo na more ove godine. Pre mesec dana me je namerno napio, skinuo me, je*o i svr*io u mene. Ostala sam trudna i to nisam ni znala sve do danas. Kada sam mu rekla da sam zatrudnela on mi je rekao da nema nista od mora jer ja sad trebam da se pazim u trudnoci, ko zna kako ce slana voda da reaguje na mene, sunce, ili ako mi bude bilo lose kako ce mo kod lekara. Ja mislim da je ovo sve isplanirano bilo, da mi zamaze oci morem a posle mi uvali neplanirano dete. Popicu malo deterdzenta ili cu da se bacim niz stepenice i nadam se da cu imam spontani. A njega cu ostaviti ako uspem u tome.-Videoteka-

 

Saznao sam da me devojka vara sa mojim bratom kojeg upoznala na jednoj proslavi on je namamio na krevet i snimio gole fotografije sa njom i bile su upucene licno meni. Kupio sam dve karte za Firencu jer je imala veliku želju tamo da ode i rekao sam joj da ću da je povedem. Njenoj sreći nije bilo kraja. U međuvremenu sam sestri rekao da ću nju da vodim i da bude spremna za par dana. Dan pre odmora sam poslao devojci (sad bivšoj) poruku u kojoj sam napisao da znam da me varala i da smo ja i ona završili. Zatim sam isključio telefon i sutradan pošao na odmor sa sestrom na nedelju dana. Bilo nam je prelepo. Kada sam došao kući i upalio telefon imao sam 200 poziva od bivše i jedno milion poruka u kojima me vređa. Iskulirao sam sve to i poslao sam joj moju sliku iz Firence.

Posvadjao sa devojkom i spavao sam sa drugom…. Jednom me je ogrebala kljucem i to toliko jako da mi je zaista probola kozu i sve to zato sto se penjala stepenicama ispred mene a ja sam je ustinuo za guzu iako je to mrzela nije imala razloga to da mi uradi jos se naljutila na mene i posvadjali smo se a u vezi smo dve godine totalno besmisleno kada smo se posvadjali ja sam otisao do kafane popio nekoliko piva i dok sam se vracao kuci sreo sam moju drugaricu iz srednje skole upitao sam je da li zeli da popijemo nesto sela je u autu pa umesto u kafic otisli smo u najblizi hotel gde smo vodili ljubav do ludila a nakon toga vratio sam se kuci i ponovo svadjao sa devojkom.

Zahvalni motorima za dve nove devojke… Krenuo sam da se vozim motorom sa svojim drugarom kada smo vec presli nekoliko desetina kilometara zaustavili smo se kraj jednog jezera da odmorimo malo tu smo upoznali dve devojke koje su se suncale ali kada su nas videle da smo dosli motorima odmah su nam prisle i davale komplimente kako imamo lepe motore upitale su nas da se provozaju malo sa nama prihvatili smo drugar i ja provozali smo se malo i kada smo se ponovo vratili kraj tog jezera one su se poskidale i pozvale nas u vodu da se kupamo cim smo usli u vodu drugar i ja one su nam poskakale u zagrljaj i pocele da nas dodiruju dole sve je bilo jasno svukli smo boxerice i njima gacice i vodili ljubav sa njima u vodi.