Ljubavi, trudna sam. Ćeš da me ženiš :D

 

BONUS:

Kupio Mujo Ferarrija pa malo izašao da ga testira…Nabio on 200 km/h. Vidi ga policija i zaustavlja ga, a Mujo ni ne pomišlja da stane. Policija javi drugoj patroli da ga dočeka na sljedećoj raskrsnici. Stiže Mujo na sljedeću raskrsnicu i policija ga zaustavi. Kaže mu policajac: -Halo bolan, zašto nisi stao našoj patroli gore kad su te zaustavljali? -Pa nisam znao da su policija!! -Kako bolan nisi znao da su policija kad im na leđima piše “POLICIJA” -E,brate moj! Pa piše u gradu kod 100 ljudi na majci-“RONALDO”.

Mersiha pravi ručak i čuje sinčića Muj’cu koji se u dnevnoj sobi igra s novim električnim vozićem i govori: -Brže kreteni, brže! Svi vi jebivjetri koji želite izaći, izvucite brzo svoje guzice van, jer ovo je zadnja stanica! A vi šu*ci, koji se želite ukrcati, ukrcajte se u ovaj je*eni voz odmah, jer istog trena polazimo! Mersiha ljuto uđe u dnevnu sobu i kaže Muj’ci: -Da te više nisam čula da koristiš takve izraze u ovoj kući! Sad ćeš lijepo otići u svoju sobu i tamo ćeš ostati u kazni dva sata, a s novim vozićem ćeš se opet igrati samo ako obećaš da nikad više nećeš govoriti takve proste riječi! Dva sata kasnije, Muj’ca izađe iz svoje sobe i nastavi se igrati. Nakon nekog vremena Mersiha ga čuje kako govori:

-Poštovani putnici, stigli smo do naše zadnje stanice. Nadamo se da ćete ponovo putovati s nama. Cijenjene putnike koji ulaze molimo da smjeste svoju ručnu prtljagu u predviđeni prostor ispod sjedišta. Još jednom vas molimo da se suzdržite od pušenja i želimo vam ugodno putovanje. Mersiha, sva sretna, nastavi pripremati ručak, a mali nastavi: – A, vi koji ste popizdili zbog kašnjenja od dva usrana sata, obratite se za reklamacije debeloj vještici u kuhinji. Mujo: Haso bolan koliko je tebi godina? Haso: 21? Mujo: I već imaš četvoro dece?! Haso: Da, ali više ni sa hrenovki najlon ne skidam! – Ako ne želiš, neću ništa reći, ali nemoj da se lažemo. To ne priliči prijateljima.