Ljepotica se izgleda malo prevarila :D :D :D

Rešio Amerikanac da oženi nevinu seljanku sa Balkana.Ode on u jedno selo i pita devojke: -Znate li šta je seks? -Znamo!! Razočaran Amer krene dalje. Prođe pet sela. Na kraju naiđe u šetom selu na neku Stanu i pita je: -Znaš li ti šta je seks? -Pojma ti ja nemam!!! -Oh my Good ja tebe ženiti, come here with me, ja tebe vodim to Amerika. Krenuše oni kabrioletom i Stana se pozdravlja sa selom: -Pozdrav seljačine, nema više je**ačine, ode Stana preko okeana!!!

Došao Haso doktoru : -Imam problem sa seksom. Doktor: -Kad si zadnji put spavao sa Fatom? Haso:- Ne sjećam se!! Doktor: – Evo ti telefon pa pitaj Fatu. Haso:- Halo Fato kad smo se zadnji put je**li? Fata: -A jel’ ko me to pita??

 

Umro neki Crnogorac baš na prvu bračnu noći to na ženi. Sutradan mu brat organizuje sahranu i pri kraju zamoli popa da kaže da je ipak umro kao “junačina” i neka kaže pravu istinu. Posle dužeg ubjeđivanja pop pristan ei počne : -Oj Mitre, crni vuče, junačko ti srce puče a ni pola ga ne zavuče!!…

Legli Mujo i Fata u krevet i počeli se lagano maziti, pa će Fata nakon nekog vremena: – Mujo, bolan, hajmo isprobat onu pozu 69? Mujo se zamisli pa joj kaže: – Slušaj, bona, to ćemo sutra, hajmo danas 68? Fata ga zbunjeno upita:
– Kak´a je to poza? Mujo se nasmija: – Ti m´ po**šiš, a ja sam ti dužan jedno li**nje!

 

Pitao sam jednog mudraca:-Šta treba da napravim u životu, pa da uživam u mudrosti i u golotinji…? Mudrac malo razmisli i kaže: -Napravi Fejsbuk profil!!

Čuvala mati kćer 18 godina i kada je ovoj bio rođendan ova ti nju posavjetuje:-Sad ću te pustiti, ali moraš paziti na neke stvari: -Kad nađeš muškarca kao prvo mora biti štedljiv, kao drugo mora biti glup i kao treće mora biti nevin. Ode ti kćer i nema je tri dana. Nakon tri dana vratila se sva usplahirena i veli: -Mati, našla sam ga. Odem ti ja u disko i priđe ti meni momak, uhvati me za ruku i odvede u hotel. Umjesto da uzme dvokrevetnu sobu, uzme on jednokrevetnu, znači  ŠTEDLJIV. Umjesto da mi stavi jastuk pod glavu, on mi ga stavi pod gu**cu, znači GLUP je. Ali, mama kad ga izvadi on nov u celofanu, neotpakovan, znači NEVIN je Eto mati sve sam uradila što si rekla!!!