Lik sa faksa misli da je pametan i da me može ucenjivati!!!

Jedan lik koga znam sa faksa, bili smo dobri drugovi i ja sam prevarila svog decka sa njim…

tu*sala sam se sa njim ne jednom vec sto puta, on me ucenjivao da ga preporucim kod sefa, a ako to ne uradim on ce reci mom decku da sam ga prevarila (jesam i stidim se toga). Ja otisla kod sefa, i kazem mu da me taj lik ucenjuje da ga preporucim (nisam rekla zasto) i sef carcina pozove tog lika na razgovor i to kroz sva tri kruga razgovora i na kraju mu kaze da su druga dva kandidata bolja i kao vise srece drugi put. Ne lezi vraze pola godine kasnije javi se opet taj lik na konkurs u moj firmu opet isti dril, ucenjuje me. A moj sef carcina ispao, pozvao ga opet. Kad je trebao na drugi razgovor da dodje javi mu direktor da je bio suvise grub prema sekretarici i da je ispao, ali ce ga preporuciti kolegama. Direktore ziv bio.-Videoteka-

 

Jedva tri puta zavrsio…. Lezala sam sa muzem u nasem bracnom krevetu i pitala sam ga da li zeli i dali moze da vodimo ljubav kao nekada kada smo bili mladi rekao mi je da naravno moze hvalio se kao i svaki muskarac krenuo je da me okrece u parr poza zavrsio je jednom pa je krenuo i drugi put pa i treci i nakon treceg puta pao mu je i nije mogao vise a meni je to bilo smesno pa sam mu rekla dragi vidis da ne mozes nekada si mogao trideset i tri puta a sada jedva tri.

Razvalio sam joj senfaru…. Pozvao sam jedan broj koji mi je bio nepoznat u imeniku to je slucajno moj drugar pozvao bila je to njegova devojka malo smo se ispricali a zatim sam je pozvao da dodje kod mene da se malo zabavimo jer sam znao da je laka na muskarce i da bi sa svakim spavala tako je i sa mnom uradila kada je dosla malo smo pricali i kada sam video da se smeska i da me zagleda od glave do pete samo sam je od pozadi dohvatio i razvalio joj senfaru.

Ubili smo se od vodjnja ljubavi… Krenem sa drugaricom do grada i usput promenimo planove umesto u grad da idemo da odemo kod nje kuci i da ona pozove jos jednu drugaricu i ja jednog drugara pa da se malo zezamo a mozda i ljubav vodimo kada smo svi bili na okupu nismo se zezali ni malo vec ubili od vodjenja ljubavi prosto smo iznemogli nakon toga kada smo svi zaspali nismo se budili po dvanaest sati.

Drugarica spavala sa mojim tatom… Nisam vodila ljubav proslo je vec mesec dana i pocela sam da imam jaku zelju za tim jednom prilikom dosla sam kuci iz kafane sa svojom drugaricom jer sam je zamolila da prespava kod mene smestile smo se u krevet i kada sam zaspala probudim se nakon pola sata da pijem vodu i vidim da je nema otisla sam da je trazim po kuci i zatekla sam je na mom tati kako ga jase a mama spava pored i nista ne cuje i primecuje bilo mi je smesno i nista nisam rekla drugarici da sam je videla jer sigurno bi se osecala ruzno nakon toga.