Lik dolazi sa posla sav nikakav :D :D :D

Ide čovek kući s posla sav skenjan-dobio je otkaz. Kod kuće komšija mu potrpa ženu, ode on na terasu…

kad tamo ćerka mu se bode u venu, ode u kupatilo-sin mu se trpa sa prijateljem.  U još gorem stanju, izađe on rešen da se ubije.  Ode do obližnjeg mosta i kaže: ‘bem ti život, žena kurva, ćerka narkomanka, sin peder, otkaz sam dobio…  Ispod mosta se javlja bradati klošar: “dođi ovamo”. “Ja sam tvoja dobra vila, ja ću ti rešiti sve probleme, ali da mi prvo po*ušiš”.  Čovek gleda, nema više šta izgubiti i da se na radnju, kad je bio gotov kaže: “a sad mi reši probleme kao što si obećao”.  Klošar ga upita: “koliko godina ti imaš”?  “45” kaže čovek
“45 i još uvek veruješ u vilenjake”-kaže klošar.-komični statusi.rs-

 

Uvatio lik da j**e ribu. Baca je na krevet i svom silinom krene da je roka i da se dere. Utom ustaje i krene da lomi policu i da obara stvari sa nje. Devojka ga zbunjeno posmatra, ali on se opet vraća na nju i krene još jače da je trpa i da se dere, dok ona vrišti. Zatim opet ustaje i uzima da lomi stolicu i sto i sve što se nalazi na njemu. Riba još zbunjenija, ništa joj nije jasno. Kada lik se skokom vraća na nju, puca krevet i nastavlja da je razvaljuje i da urla na sav glas. I dok riba plače i kuka, on opet ustaje i krene da obara ormar. A riba već u krajnjem rebusu pita: -Pa šta radiš to, budalo? -JE**M PA RASTURAM, BRE!!!

Došao Mujo iz inostranstva. Dugo ga nije bilo, Fata ga se pravo zaželjela. Nakon ljubljenja i grljenja sa svima: braćom sestrama, rođacima i komšijama, ostanu Mujo i Fata napokon sami u kući. Kaže Mujo Fati: -E, sad Fato spusti roletne. Fata sva sretna, navuće roletne, cvjeta od sreće. -E, sad ugasi svjetlo. Fata brzo ugasi svjetlo i poče da se rasprema, a Mujo Će: -Gledaj bona Fato kakav sam sat nabavio, svijetli u mraku.

 

Čovjek je pobegao iz zatvora gde je proveo 15 godina i provalio je u neku kuću, tražeći novac i oružje.Pronašao je mladi par u krevetu. Naredio je momku da izađe iz kreveta i vezao ga je za stolicu. Dok je privezivao djevojku za krevet, popeo se na nju, ljubio joj vrat i šaputao na uvo. Onda je ustao i otišao u kupaonicu. Dok je bio tamo, muž kaže svojoj ženi: “Čuj, ovaj tip je osuđenik koji je pobjegao iz zatvora. Pogledaj mu odjeću! Vjerovatno je proveo mnogo vremena u zatvoru i nije video ženu godinama. Video sam kako te je on poljubio u vrat. Ako želi seks, ne odupiri se, ne žali se, uradi sve što ti on kaže. Zadovolji ga bez obzira koliko ti je sve to odvratno. Ovaj tip je verovatno vrlo opasan. Ako ga razljutimo, on će nas ubiti. Budi jaka medena, volim te. ” Žena šapućući odgovara: “A ne, on nije ljubio moj vrat. Šaputao mi je u uho. Rekao da je gay, misli da si sladak, a pitanje je bilo da li imamo vazelin. Rekla sam mu da je u kupatilu. Budi jak medeni, i ja tebe volim!”

Posvađali se muž i žena pa riješili da se razvedu.Slučaj je nepopravljiv pa je dospio na sud. Sudija pita ženu: -Zašto želite da se razvedete od muža, šta je to uradio? -U tome je problem sudija, nije uradio ništa, nije dobar u seksu. Začu se ženski glas iz sale -Svima je dobar samo njoj ne valja! Na to će muški glas iz sale -Ma njoj nijedan ne valja.