Kupanje se pretvorilo u nešto što se pamti!!…

Pozvala me drugarica da odemo na kupanje jer je bilo izuzetno vruce nasle smo se i uputile pesaka do….

jednog jezera imale smo da pesacimo skoro citav sat u jednom momentu zaustavio se auto unutra su bili dva momka i zatrazili su informacije gde se nalazi to jezero rekle smo da smo se i nas dve uputile tamo pa mozemo svi skupa poci u voznji smo se sdruzili i na plazi bili svi zajedno dok sam ja bila na plazi sa jednim deckom drugarica je bila sa drugim u vodi i primetila sam nesto neobicno kako mi je u zagrljaju i kako ide gore dole i ne staje tacno sam znala sta rade pozvala sam i ja ovog decka i mi smo se pridruzili njima gacice sam skinula u vodi pa mu skocila u zagrljaj prelepo je voditi ljubav u vodi lep i cudan osecaj istovremeno.-Videoteka-

 

Bila sam u vezi sa ozenjenim muškarcem, 15 godina starijim od mene, koji me je gledao kao kraljicu u svakom smislu te reci…paznja, toplina, srdacnost, odlican se*s, posvecivao mi se maksimalno..s njim sam čak izgubila i nevinost, imala sam 16 godina i ne kajem se..opet bih. Bili smo “zajedno” skoro 3 godina, a onda sam na morala da prekinem sa njim i to samo zbog mojih roditelja, jer kada su saznali da sam u vezi sa starijim i oženjenim, prijetili su mi da će da me se odreknu. Kasnije sam upoznala nekog mojih godina, bila sam dva mjeseca u vezi i onda smo spavali prvi put, krenuo je odmah da GA nekontrolisano jako gura u mene… kada sam mu rekla da me mnogo boli, da ne mogu da izdržim i da stane, on se nije obazirao i samo je nastavio i to još jače… osjećala sam se kao neka drolja, na sve je liciilo sem na vođenje ljubavi.. sebican do zla boga nikakvu pažnju mi nije posvećivao. Isti dan sam prekinula sa njim i javila se mome “oženjenom” muškarcu, čovjeku koji me čini sretnom i koji me istinski voli. Odselila sam se od roditelja i živim u malom stančiću, koji on plaća. Nisam mu prva žena, ali me pazi bolje nekgo i jedan drugi muškarac kojem bi bila prva žena, a ko zna da li bi i tada bila jedina.

 

Sa samo 15 godina sam počela da imam odnose sa starijim, iskusnijim muškarcima.Zahvaljujući tome sada sa samo 19 godina imam savršeno tijelo, gu*u, grudi, sve se razvilo onako kako treba. TOP! Obožavam da svoje “provokativne” fotke kačam na FB profil, da provociram na**ljene muškarce :). Nedavno mi se javio jedan “djedica” sigurno 60+ sa porukom kako vi bolio da sve što je moje bude i njegovo, po fotkama je izgledalo kao da je baš bogat, a obzirom da sam iz dosta siromašne porodice, vidjela sam priliku da na lagan način bar malo osjetim kako je biti bogat. Imam 19 godina i iskreno mislila sam da on u svojim godinama može samo da “MILUJE”, ali prvi puta kada sam mu došla doživjela sam pravi ŠOK, čovjek popije neku tečnost i naraste mu kao da ima 20 godina, samo što ne spada po sat vremena, uništi me u, po 3 dana ne ustajem iz kreveta i kažem sebi da više nikad neću da mu odem, onda otvorim novčanik i vidim 20 eura koje mi ostavi i promijenim mišljenje, a iskreno u tim trenutcima mi i lijepo bude, a valjda će i bolovi nakon odnosa da se smanjuju vremenom.