Kukavica ili ne, ne znam ni sam šta sam…

Htela je jedna devojka da dođe kod mene, ne znamo se uživo samo preko poruka…

Nisam joj rekao da sam oženjen jer sam hteo avanturu dok je žena na poslu malo da ubijem vreme znate već zašto je htela da dođe, neću da pišem. Odbio sam je jer žena promenila smenu i nisam želeo da rizikujem. Sad se kajem zbog propuštene prilike i proklinjem sebe što sam kukavica u duši. komični statusi.rs

 

Imam male grudi. Nekad razmišljam o tome da se skidam pred nekim i odmah me bude sram… Ako idem na dejt po toj osobi odma primetim kakav je i voli li manje il velike. Ako voli velike, kažem da nisam za vezu il takvo nešto. Spavala sam s njih 2. i pred njima je bilo okej. A svi ostali su problem. Našla sam bogatog dečka koji je nagovara da ugradim silikone u njegovom trošku a meni se to gadi kad znam da je veštačko. Baš nema sreće sa momcima.

I posle skoro dve godine veze doživela sam najveće razočarenje, bolje da se tog dana nisam vratila kući. Živim sa majkom i dečkom, jedemo i pijemo za istim stolom. Nikad nisam sumnjala da me dečko vara sa majkom, smatrala sam da imam kvalitetnog dečka. Muđutim, ono što me najviše razočaralo je to što ne mogu majku da mrzim a zabola mi je nož u leđa i zbog nje sam izgubila momka kojeg sam stvarno volela.

 

Desilo se 27 12 2018 .moj suprug me je naterao da se nadjemo sa jednim popjedincem u kragujevcu on nas je sacekao kolima pozdravio se i videla sam da je sitan tip. otisli smo u staru krcmu u kg uzeli sobu i suprug me poceo svlaciti kada mi je tip uzeo ruku i stavio na na onu stvar majko mila palamar nedaj boze, pomislila sam kako ce da me pocepa nacisto prvo sam pocela da zadovoljavam muta a onda njemu i prvi mi ga stavio muz zatim kad mi je ovaj digo noge i poceo cepa pocela sam da kukam naglas i da ga molim da olaksa majko mila katastrofa sta cu molim ga da stane. To mi je bio najveci koji sam primila.

Devojka i ja smo raskinuli pre više od 5 meseci, nismo imali kontakt, sve do pre par dana, nazvala me i čestitala mi Novu godinu i pozvala me kada se vratim sa putovanja da se vidimo i malo popričamo. Pomislio sam čisto prijateljski i to je to. Kada sam se vratio s’ puta pozvao sam je na piće, što je ona naravno i prihvatila. Našli smo se u jednom kafiću i počeli smo da pričamo o tome šta nam se izdogađalo u prethodnih 5 meseci, stalno se žalila kako ne može da nađe nekog normalnog momka, da joj falim, da želi opet, što sam kulirao. Vremenom kroz priču, pozvala me do svog stana, rekla je da su njeni otišli i nema ih par dana, da tamo nastavimo druženje, pomislio sam što da ne, nikad nije kasno prisjetiti se starih dana i lepih momenata. Naravno čim smo ušli u stan, počela je da me napada skida sve sa mene, cepa, nisam jednostavno mogao da odolim njenim napadima i predao sam joj se, sve je prštalo od strasti, emocija. Nikada nije loše na ovakav način susrrsti se sa bivšom devojkom.