Kroz koju slavinu /česmu/ voda najbrže ide??!

Ako želite da saznate nešto više o svom koeficijentu inteligencije, mi imamo pravi test za vas. Pogledajte pažljivo sliku ispod. Na njoj se nalaze 4 slavine/ česme/. Pitanje je jednostavno: kroz koju će slavinu /česmu/ voda najbrže teći?

Ako ste izabrali slavinu/ česmu/ 1:

Ako ste izabrali slavinu #1:

Vi možda niste najpametnija osoba na svetu, ali ste uspeli da razvijete intelekt van društvenih parametara. Obično pronalazite kreativne odgovore, ali ih zadržavate za sebe i ne delite sa drugima kako biste izbegli poniženje. Kada biste to počeli da radite, videli biste kako vam se prikazuju i progresivno složene misli.

Ako ste izabrali slavinu #2:

Vi niste neko ko mnogo mozga, ali znate kako da izvučete inteligenciju drugih. Atmosferu oko sebe vidite kao sto pun mogućnosti i rado ćete zaobići svaku poteškoću koristeći sposobnosti drugih kao da su vaše sopstvene.
Ako ste izabrali slavinu/ česmu/ 3:

Ako ste izabrali slavinu #3:

Vi ste apsolutno jedinstveni teoretičar. Možda vas drugi ne cene dovoljno jer ne mogu da dokuče vaše ideje. Međutim, ako sarađujete sa drugima na svojim ciljevima i strategijama, videćete kako ćete brzo poboljšati intelekt i efikasnost.
Ako ste izabrali slavinu /česmu/ 4:

Ako ste izabrali slavinu #4:

Vi kucate na vrata genija. Potrebno je samo da se okrenete pravim ljudima i izvorima. Trošite svoje sposobnosti na trivijalnosti, umesto da se fokusirate i radite na važnim temama kako bi vaš mozak dostigao pun potencijal.IZVOR:-Fokuzz-
Malo se zabavite pitalicama:  Ne treba vežbati samo telo, već i mozak, zar ne? Ako se slažete sa nama, sigurni smo da će uživati u ovom “fitnesu” za mozak koji smo vam pripremili. Pred vama su zanimljive pitalice, koje možda na prvi pogled deluju jednostavno, ali verujte nam, moraćete dobro da mućnete glavom. Smestite se udobno i hajde da razmrdamo te sive ćelije! Da počnemo!
2. Grupa žena je ušla u lokalni autobus. Iako u autobusu nije gužva, sve su sele na zadnja sedišta. Zbog čega?
3. Nekada je skraćivanje repa bila uobičajena praksa u Evropi, bez obzira na rasu pasa. Zašto?
4. Svakoga dana, naša planeta Zemlja postaje sve teža; zapravo dobije 60 tona čega?
5. Šta Rusija, Turska i Egipat imaju zajedničko?
6. 1945. godine, svako pile ubijenu u gradu Muzo u Kolumbiji, bilo je predmet ispitivanja od strane javnog funkcionera. Otkud tako čudan zakon?
7. 1965. godine, Pele je dobio zlatnu medalju od brazilskog ministra obrazovanja za svoju autobiografsku knjigu “Pele”. Zašto je ta knjiga imala toliki značaj za obrazovanje?
8. 1997. godine, kada su državni zvaničnici u Tabasku u Meksiku odlučili da zabrane sve vrste piva da bi smanjili alkoholizam koji je bio u porastu. Naišli su na poprilično negativne reakcije. Onda je Kongres došao na sjajnu ideju: zabraniće prodaju samo jedne vrste piva. Koje je to pivo bilo?
9. Neka afrička plemena nose na nogama pune vrećice insekata kada idu noću u lov. Zašto su im oni potrebni?
10. U Svazilendu, nikada ne smete uznemiravati senatora dok radi OVO na sednici parlamenta, zato što se možda konsultuje sa velikim precima u tom momentu. Šta on zapravo radi?
11. Mali grad u Andaluziji u Španiji, prva je luka na svetu koja je počela da naplaćuje trgovcima korišćenje njenih dokova. Koje je ime grada?
12. Ova reka u Oregonu u SAD, drži rekord u Ginisovoj knjizi kao najkraća reka na svetu, duga 130 metara. Njeno ime, koje počinje slovom “D”, verovatno je i najkraće ime za reku na svetu. Kako se zove?
13. Atronauti kažu da iz svemira korita reka liče na krvotok živog organizma. Kakva zanimljiva opservacija! Slučajnost ili ne, tokom Drugog svetskog rata, doktori su koristili OVU vodu umesto krvne plazme. O kojoj vodi se radi?
14. Daltonistima nije bilo dozvoljeno da obavljaju vojnu službu u vazduhoplovstvu SAD-a pre 1941. godine.Međutim, situacija se promenila početkom Drugog svetskog rata – iznenada, oni su postali traženiji od svih kandidata. Zašto?
15. Prva božićna jelka u zatvorenom prostoru, bila je baš tu. Gde tačno?
A sada da vidimo odgovore jeste li stvarno razdrmali sive čelije:
1. Mačka i pas. 2. U Iranu ste. Mala deca oba pola i žene moraju da sede u zadnjem delu autobusa. 3. Zato što su vlasnici pasa oporezovani na osnovu dužine repa pasa, pa je skraćivanje bilo naširoko primenjivano da bi se smanjile poreske obaveze. 4. Kosmičke prašine. 5. Prostiru se na dva kontinenta. 6. Da bi izvadili sve smaragde pronađene u želucu. 7. Zato što je na hiljade nepismenih Brazilaca počelo da uči da čita sa samo jednim ciljem – da pročita Peleovu knjigu. 8. Hladno pivo. 9. Da bi im osvetljavali put (u tim vrećicama se nalaze svici). 10. Spava. 11. Tarifa. 12. Reka D. 13. Doktori su koristili morsku vodu da bi spašavali živote, kada je nestalo medicinskih zaliha. 14. Oni su lako uočavali kamuflaže neprijatelja. 15. Uneli su jelku u kuću i okačili je da visi sa plafona. Nadamo se da ste znali!!