Konačno sređena infekcija :D

Vozi se žena u busu i posle nekog vremena kaže vozaču:– Mogu li izaći na trenutak, da pustim goluba? – Može, evo sad ću ja stati. I žena obavi… Posle nekog vremena opet ona: – Možete li stati na trenutak, moram goluba da pustim?
– Evo gospođo, evo. I opet oni krenu. Posle 5 minuta žena opet: – Možete li zaustaviti bus, da pustim goluba? – Može, gospođo, ovo je zadnji put. Još jednom zatraži da izađeš i raščupaću ti golubarnik!

Žali se devojčica od 14 godina mami kako je svrbi ribica.Mama, kako bi je smirila, kaže da je to ušla muha i da se ne brine jer će ona sama izaći. Otišla devojčica u školu, a ono svrbiii… Požali se ona drugaru kako joj je ušla muha u pišu i on joj kaže da će je izlečiti, ali samo ako ode sa njim iza škole. Devojčica pristade. Kad su došli iza škole i kad su bili potpuno sami dečak joj reče da podigne suknjicu, skine gaćice i raširi noge. Kad je to uradila, decak otkopča kajiš, skide farmerice do koljena, priđe devojčici i… cucnu, posra se i rece: – “E, ako je ovo ne izmami napolje nista nece!

Vozi se plavuša autobusom, iza nje sjede dva muškarcai pokušavaju da se našale na račun plavuše.– ‘Ajde pokazi nam sise i daćemo ti po 50 eura Lukava plavuša im odgovori: – Dajte mi 100 eura pa ću da vam pokažem gdje sam operisala slijepo crijevo. Oni jedva dočekali i daju plavuši po 100 eura – ‘Ajde sada pokaži? U tom trenutku se autobus zaustavlja ispred bolnice i plavuša im kaže: – Evo u ovoj bolnici…