Komšinica mi je prelepa i krišom je gledam….

Imam jako zgodnu komšinicu koja me već dugo privlači, i stalno kad prodje kraj mene usmehne mi se….

Inače ima 32 godine a ja imam 27, udata je ima troje dece. U kupalilu ima mali prozor i često uveče kada se tušira gledam je kako se tušira, jednom je primetila da je neko gleda na prozor a medjutim pravila se da ne vidi. Verovatno je to i rekla mužu. Ne znajući sledeće tuširanje, odem ti ja na njen prozor kad ono izleće njen muž na mene i kaže: Manijače zar ženu treba još da mi i je**š!!! Od te noći bio sam u gipsu mesec dana. -Ispovesti-

 

Ostavio sam devojku iz duge i ozbiljne veze jer je debela i neće da smrša a nekada je previse naporna za krevet i kad se skinemo goli ja ne mogu da dozivim erekciju jer ima celulit po nogama i ne mogu da spavam sa njom. E sada, osuđujte me koliko hoćete all ja to više nisam mogao da podnesem, mislim na njenu psihu i komplekse zbog kilaže. Od samog početka sam joj bio ogromna podrška jer sam treniram godinama i izgledam odlično, prezadovoljan samim sobom. Ona mi ubijala psihu govoreći da sam egocentrik narcis nadmen itd da sam opsednut izgledom jer fakat izgledom privlačim pažnju. Njena ljubomora je išla do te mere da sam joj se pravdao za sve što činim telefon mi stalno proveravala. Savetovao sam joj da smrša jer će time i ona biti puna samopouzdanja i voleti samu sebe popustiti s ljubomorom, ma nišš stalno neke dete a milka je tu kapucino slatkisi… Kap u njenom ponašanju koja prelila čašu je bilo kada me nazvala retardom glupanom i konjem u jednom od svojih napada, posle se izvinula ali jbg… E sada dušo ako ja mogu 3h biti u teretani i biti sretan i učtiv prema tebi koja imaš 20kg viška a ti me vrijeđaš onda ADIO AMORE…

Kada vidim da je neka djevojka željna muške pažnje i pokušava da peca poglede namjerno neću da se okrenem za njom i da je pogledam. Juče sam na moru bio sa djevojkom i došla je pored nas neka silikonka, pa skinula gornji dio kupaćeg i gleda pravo u mene da vidi oću li joj buljiti u grudi. Okrenuo sam se na drugu stranu da je ne bi gledao i ona je ustala i došla ispred mene i počela da se gu×i i kao maže se kremom za sunčanje. Zatim se ladno okrene prema meni i pita me mogu li joj namazati ledja. Samo sam je pogledao i iskulirao. Gade mi se ovakve cure, mogu misliti koliko se loše osjećala moja djevojka.

Cekam zenu da dodje u krevet a nje nema pa nema,pozovem njenu drugaricu na whatsapp i ona me vec ceka tamo gola na drugoj strani kamere. lepo se na×alimo i svr××mo a ti zeno igraj tamo svoje igrice u dnevnom boravku kad si glupa i kad ne znas da te varam sa najboljom frendicom i 100x je bolja i urednije od moje zene u krevet je prava lavica zaskacemo se preko cele sobe.

Moja devojka ima footfetish, naime svaki put tokom naseg odnosa, u toku predigre ona mi oliže stopala, naravno pre toga se istusiširam, i dobro operem stopala jer znam šta mi sledi. Meni to jeste glupo i čudno ali joj dozvoljavam zato što je volim, non stop mi govori kako imam se××i i prave muške noge pa se nekad i ne ustručava da dok spavam ona krene to da radi i tako me probudi. Nikom ovo nisam rekao jer mi je glupo, znam da svaki čovek ima neki fetiš, ali gde baš ovaj da me snađe.