Koliko možete pronaći razlika??!

 

Konj se razbolio. Došao veterinar i prepisao seljaku lijek za konja. Tri dana da mu daje, a ako konju nije bolje, moraće da ga ubiju. -To je čula svinja. -Prvi dan konju nije bolje, drugi dan takođe. Priđe mu svinja i kaže: – Molim te, ustani, moraš da ozdraviš! Ali konj ne ustaje. -Dođe i treći dan, a konj ne ustaje. Svinja ga opet moli: – Molim te, ustani. Ako ne ustaneš, danas će te ubiti… Odjednom konj ustane, i polako izlazi iz štale. Ugledavši konja svi počeše da se raduju, a seljak će radosno: – Ovo moramo da proslavimo, večeras koljem svinju! POUKA: Ne mješaj se gdje nisi prozvan!

Dolazi Mujo kući s posla i zatekne Fatu u krevetu sa komšijom Hasom. Poludi Mujo i kaže:– Fato, bona, šta radi Haso u krevetu s tobom?! Fata ga pogleda pa mu kaže: – Ne budali, Mujo, nije ono što misliš, Haso ti je egzorcist, istjeruje đavola iz mene! Mujo zbunjeno upita: – A kako je znao da te spopao đavo? Fata odgovori:  Ma, mala me stalno svrbila. Mujo se počeše po glavi: – Auf, onda sam i ja na*ebao! Fata se zbuni: – Zašto ti, Mujo? Mujo slegne ramenima: – Pa i mene stalno svrbe ja*a! Fata mu savjetuje: – Pa počeši se … Mujo odgovori sa strahom: – Bjež’, bona, ne pada mi na pamet! – Pa zašto, crni Mujo? Muju prošapće: – Vid’ kako me Haso čudno gleda …

Došao Lala usred noći u motel i traži sobu za noćenje. -Nemamo, kaže recepcionar – al’ u jednoj sobi ima dva kreveta,jedan krevet je slobodan. Tiho uđite, gost spava, a vaš prazan krevet je odmah desno! Uđe Lala u sobu i zaspi. Ujutru Lala kaže: -Dobro jutro, komšija! Kad Lala pogleda malo bolje, a čovjek umro! Dođe policija i ispituje Lalu: -Da li si ti, Lalo, noćas nešto čuo? -Jesam, čuo sam da gost dvared kuka: -Jao, meni nije dobro!!! A ja pomislim: A kome je danas dobro, pa se okrenem i zaspim!

Dolazi plavuša u sexi šop da malo razgleda a ako se šta svidi i kupi. Poslije dugog razgledanja po polici sa vibratorima, plavuša kaže trgovcu: -Molim Vas, dajte mi zeleni, plavi i onaj crveni vibrator iz ćoška. Trgovac se nasmija i kaže joj:-Draga djevojko, plavi i zeleni možeš dobiti,ali crveni nikako. Ali zašto?, ja hoću i crveni!! Trgovac joj smireno kaže: Djevojko to je aparat za gašenje požara.