Koliko bi muškarac trebao “izdržati” u seksu?…

Po pitanju izdržljivosti muškaraca tokom seksualnog odnosa puno je nesporazuma i očekivanja, ali zato nam je nauka dala “brojke” po kojima bismo se mogli voditi.


Za većinu muškaraca seks traje kratko. Od… Po pitanju izdržljivosti muškaraca tokom seksualnog odnosa puno je nesporazuma i očekivanja, ali zato nam je nauka dala “brojke” po kojima bismo se mogli voditi.
Za većinu muškaraca seks traje kratko. Od trenutka penetracije do orgazma kod muškaraca ne prolazi puno vremena i prema većini istraživanja muškarci u krevetu “traju” između 4 i 7 minuta, maksimalno 10.
To je pak za većinu žena prekratko. Stručnjaci smatraju kako je prava “mjera” između 7 i 13 minuta.
Prema mišljenju seksualnih terapeuta, ovo je poželjno vrijeme trajanja seksualnog odnosa od trenutka penetracije. Sedam minuta je adekvatan, a 13 minuta željeni rezultat.
Za kvalitetan seksualni odnos zadovoljavajuće duljine stručnjaci savjetuju: 1. Ne ignorišite predigru Većina žena smatra kako bi predigra trebala dulje trajati dok je muškarci često ignoriraju.
Nježno podsjetite svog partnera kako je i ona važan dio seksualnog odnosa. Dok su muškarci vizualni tipovi i dodir im često uopće nije potreban, žene ipak preferiraju stimulaciju dodirom i ona će ih maksimalno uzbuditi.
Probudite svoju pustolovnu stranu Svaki par u svoj seksualni život mora uključiti što više fleksibilnosti i mašte jer će tako seks biti najbolji, ali i trajati dulje od prosjeka.